Kaart

Klein Gent 28-3

9280 Lebbeke Appartement Verhuurd
75 m² wonen
2 slaapkamers
€680

Laat u betoveren door dit prachtige, volledig vernieuwde twee slaapkamer appartement in Denderbelle dat instapklaar is. Gesitueerd op de tweede verdieping van een charmant, kleinschalig gebouw met slechts vier appartementen, biedt het een gezellige en intieme sfeer. Bij binnenkomst wordt u verwelkomd in een hal met gastentoilet, die leidt naar een ruime en lichtrijke woonkamer. De open keuken is volledig ingericht en vormt één geheel met de woonruimte.

Het appartement beschikt ook over een handige bergruimte en een moderne badkamer uitgerust met een inloopdouche en lavabo. Er zijn twee comfortabele slaapkamers, ideaal voor een jong koppel of klein gezin. Dankzij de ramen met dubbel glas en accumulatieverwarming is dit appartement zeer energie-efficiënt en zuinig in verbruik. Daarnaast is het hele pand recentelijk geschilderd.

Bijkomend is er een ruime garage die plaats biedt voor twee wagens, met extra opslagruimte voor zaken als fietsen, tuinmeubels of vuilnisbakken. Verder kunt u genieten van een eigen terras, perfect voor zonnige dagen.

Dit appartement ligt in een rustige, pas heraangelegde straat in het hart van Denderbelle. Winkels en het openbaar vervoer zijn vlakbij, wat bijdraagt aan de aantrekkelijkheid van de locatie.

De huurprijs bedraagt 680 euro per maand. Voor meer informatie of om een bezichtiging te regelen, neemt u contact op met Tom via tomvdb@immotijl.be of bel naar 0485 75 71 17. Kom en ontdek wat dit aantrekkelijke appartement te bieden heeft!

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Klein Gent 28-3 - 9280 Lebbeke - Vernieuwd twee slaapkamer appartement te Denderbelle!

Instapklaar en volledig vernieuwd gezellig appartement op de 2de verdieping van een kleinschalig gebouw met 4 appartementen.
Het appartement beschikt over een inkomhal met gastentoilet, ruime lichtrijke woonkamer met open, volledig ingerichte keuken, bergruimte, moderne badkamer (inloopdouche en lavabo) en 2 slaapkamers.
Ramen met dubbel glas en verwarming met accumulatie.
Het appartement is zeer zuinig in verbruik.
Het pand werd volledig geschilderd.

Bij dit appartement hoort tevens een garage (biedt plaats voor 2 wagens) met extra bergruimte voor fietsen, tuinmeubels, vuilnis, ... en een terras.

Gelegen in een rustige en pas heraangelegde straat in het centrum van Denderbelle, nabij winkels en openbaar vervoer.

Huurprijs bedraagt 680 euro per maand.

Voor meer info en/of een bezoek: tomvdb@immotijl.be of 0485 75 71 17

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 680
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
75 m2
Referentie
JHU-B9DZKW5Y
Makelaar Code
5921617
EPC Waarde
454 kWh/m2
EPC Label
E
Prijs Geschiedenis
19 Mar 2024
€680 / Immo Tijl
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com