Home Verhuurd Appartement 9280 Lebbeke
Poststraat 15E-101
Kaart

Poststraat 15E-101

9280 Lebbeke Appartement Verhuurd
€875

Ontdek dit elegante appartement in het hart van Lebbeke, met twee slaapkamers en gelegen in de schitterende nieuwbouwresidentie Puttemanshof. Hier combineer je moeiteloos comfortabel en energievriendelijk wonen met een toplocatie in het centrum.

Het appartement, dat zich op de eerste verdieping bevindt, straalt kwaliteit uit door de hoge afwerkingsgraad en is voorzien van vloerverwarming. De indeling bestaat uit een inkomhal die uitmondt in een lichte en luchtige leefruimte. Daarnaast is er een fraai ingerichte open keuken, een functionele berging of technische ruimte, en een afgezonderd toilet. Het appartement biedt ook twee comfortabele slaapkamers en een aantrekkelijke badkamer met inloopdouche. Bovendien beschik je over een ondergrondse parking en extra opslagruimte.

Dankzij de centrale ligging zijn alle voorzieningen, zoals openbaar vervoer, winkels, scholen en horeca, binnen wandelafstand bereikbaar. Ook de gunstige energiescore is een troef, waardoor toekomstige huurders kunnen genieten van lage energiekosten.

De maandhuur bedraagt 900 euro, verhoogd met 75 euro voor de ondergrondse parking en berging, en 100 euro gemeenschappelijke kosten. Het appartement is per direct beschikbaar. Voor meer informatie of om een bezoek te plannen, neem contact op met gino@immotijl.be of bel naar 052 690 691.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Poststraat 15E-101 - 9280 Lebbeke - Stijlvol appartement, hartje Lebbeke, 2 slaapkamers!

In de prachtige nieuwbouwresidentie Puttemanshof combineer je comfortabel en energiezuinig wonen met een absolute centrumlocatie. Dit stijlvol en kwalitatief hoog afgewerkt appartement – inclusief vloerverwarming - vind je op de eerste verdieping.

Indeling: inkomhal, lichtrijke leefruimte met fraai geïnstalleerde open keuken, berging/technische ruimte, apart toilet, 2 slaapkamers, een knappe badkamer met inloopdouche, ondergrondse parking en berging.

Alle voorzieningen (openbaar vervoer, winkels, scholen en horeca) bevinden zich op wandelafstand. Dankzij de steengoede energiescore weten huurders zich hier bovendien verzekerd van lage energiefacturen.

Huurprijs: 900 euro/maand + 75 euro (parking + berging) + 100 euro gemeenschappelijke kosten. Het appartement is meteen beschikbaar. Meer info en bezoeken: gino@immotijl.be of 052 690 691

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 875
Algemeen
Type
Appartement
Referentie
A8FZ8THVWNHG
Makelaar Code
5926046
Prijs Geschiedenis
06 Apr 2024
€875 / Immo Tijl
23 Mar 2024
€900 / Immo Tijl
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com