Home Te Huur Appartement 9340 Lede
Zuster Lambertinestraat 9-01
Kaart

Zuster Lambertinestraat 9-01

9340 Lede Appartement Te Huur
72 m² wonen
1 slaapkamers
Prijs op aanvraag Lening simuleren

Bent u op zoek naar een comfortabele en energiezuinige woning? Dit prachtige appartement in het charmante Lede kan precies zijn wat u zoekt. Het is een benedenwoning gebouwd in 2017 en ideaal voor een alleenstaande.

Met een royale leefruimte van 72 vierkante meter, biedt deze woning voldoende ruimte om te ontspannen en te genieten van het moderne interieur. De hoogwaardige afwerkingen geven het appartement een stijlvolle en eigentijdse uitstraling.

Eén van de hoogtepunten van deze woning is de energie-efficiëntie. Met een EPC-waarde van 102.62 (E52) is het appartement uitstekend geïsoleerd en maakt het efficiënt gebruik van energie, waardoor de energiekosten laag blijven.

Het appartement beschikt over een moderne badkamer met een praktische inloopdouche. Er is ook een apart toilet, compleet met handige handwasser.

De ligging is eveneens een groot pluspunt. Het appartement ligt in een rustige centrum straat met éénrichtingsverkeer, dichtbij allerlei voorzieningen zoals winkels, een supermarkt, banken, frituur, hoorcentrum en een huisarts.

Lede zelf is een rustige gemeente met een groene omgeving, waardoor u hier heerlijk kunt wonen en ontspannen.

Daarnaast is er ook de mogelijkheid om een garage bij te huren voor 75 euro per maand.

Bent u geïnteresseerd in dit schitterende appartement? Neem dan zeker contact op via info@qualimmo.be of bel naar 053 80 92 70 voor een afspraak.

* * *

Zuster Lambertinestraat 9-01 - 9340 Lede - Dit prachtige appartement in Lede is een benedenwoning die in 2017 is gebouwd. Het biedt een comfortabele leefruimte met één slaapkamer, wat ideaal is voor een alleenstaande.

Met een bewoonbare oppervlakte van 72.00 vierkante meter is er voldoende ruimte om te ontspannen en te genieten van het moderne interieur. Het appartement beschikt over hoogwaardige afwerkingen, waardoor het een stijlvolle en eigentijdse uitstraling heeft.

De EPC-waarde van 102.62 (E52) is een indicatie van de energiezuinigheid van het appartement. Dit betekent dat het goed geïsoleerd is en efficiënt gebruik maakt van energie, waardoor de energiekosten laag blijven.

Het appartement heeft ook een moderne badkamer met alle benodigde voorzieningen o.a. inloopdouche. Het toilet met handwasser is apart.

De ligging van het appartement is ook een pluspunt. In nabijheid van winkels, supermarkt, banken, frituur, hoorcentrum, arts ... en dit in een verkeersluwe centrum straat met éénrichtingsverkeer.

Lede is een charmante gemeente met een rustige en groene omgeving.

Kortom, dit appartement in Lede is een ideale keuze voor diegene die op zoek is naar een comfortabele en energiezuinige woning. Met zijn moderne interieur, ruime slaapkamer en gunstige ligging, biedt het alles wat u nodig heeft voor een aangenaam en ontspannen leven.

Het bijhuren van een garage is mogelijk (75 €/maand)

Interesse ? Maak een afspraak via mail naar info@qualimmo.be of Tel. 053 80 92 70

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2017
Bewoonbare oppervlakte
72 m2
Referentie
URM2SOA0660Y
Makelaar Code
6756574
EPC Waarde
102 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
EP16934
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com