Kaart

7901 Leuze-en-Hainaut Appartement Verhuurd
1 slaapkamers
€570

Ontdek dit lichtovergoten appartement, perfect gelegen in het bruisende centrum van Leuze-en-Hainaut. Met lokale winkels, scholen en belangrijke verkeersaders binnen handbereik, geniet u hier van het allerbeste dat de stad te bieden heeft.

Als u de lift naar de eerste verdieping neemt, stapt u binnen in een uitnodigende inkomhal die leidt naar een stralende woonkamer. De keuken biedt alles wat u nodig heeft voor gezellig koken en tafelen. Het appartement beschikt daarnaast over één comfortabele slaapkamer en een praktische badkamer.

U geniet niet alleen van het comfort binnen, maar ook buiten met een groene ruimte die toegankelijk is voor alle bewoners van het appartementsgebouw. Daarnaast biedt dit appartement centrale verwarming op stadsgas, een handige stookruimte en een kelder voor extra opbergruimte.

De gemeenschappelijke kosten bedragen €60 per maand. Daarbovenop komen nog voorzieningen van €10 voor waterkosten en €10 voor het onderhoud van de verwarmingsketel.

Mis deze unieke kans niet en zorg ervoor dat u dit onweerstaanbare appartement in hartje Leuze-en-Hainaut snel bezoekt!

* * *

Mooi, licht appartement ideaal gelegen in het centrum van Leuze-en-Hainaut, dicht bij alle voorzieningen die de stad te bieden heeft (winkels, scholen, hoofdwegen, enz.). Het appartement bevindt zich op de 1ste verdieping van een gebouw met lift en bestaat uit een inkomhal, lichte woonkamer, keuken, 1 slaapkamer en een badkamer - stookruimte - kelder - centrale verwarming op stadsgas. Groene ruimte toegankelijk voor alle appartementen. Gemeenschappelijke kosten: €60 + €10 voorziening voor waterkosten en €10 voorziening voor onderhoud verwarmingsketel. Een kans die u meteen moet grijpen!

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 570
Algemeen
Type
Appartement
Referentie
0683J6-V5DCZ
Makelaar Code
appartement-1-kamer
Prijs Geschiedenis
12 Feb 2024
€570 / Immobilière Dumoulin
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com