Kaart

Rue du Serpont 53

6800 Libramont-Chevigny Appartement Te Huur
78 m² wonen
2 slaapkamers
Prijs op aanvraag Lening simuleren

Bent u op zoek naar een prachtig appartement in het hart van de Ardennen? Kijk dan niet verder! Honesty biedt in de Résidence "Gonhache", gelegen in Libramont, dit geweldige appartement aan. Voor het maken van een afspraak kunt u terecht op onze website www.honesty.be, waar u via de pagina van het pand rechtstreeks een afspraak kunt regelen, telefonische afspraken zijn niet mogelijk.

Het appartement, dat gunstig is gelegen nabij alle voorzieningen van het stadscentrum, bestaat uit een entreehal, een ruime woonkamer die toegang biedt tot een groot terras, een volledig uitgeruste keuken, twee lichte en ruime slaapkamers, een badkamer met douche, een apart toilet en een wasruimte.

Als extra voordeel heeft het appartement ook een parkeerplaats aan de achterzijde van het gebouw en een privékelder. De maandelijkse huur bedraagt €750, met bijkomende kosten van €90 voor gemeenschappelijke voorzieningen. Daarnaast dient u rekening te houden met de kosten voor de plaatsbeschrijving, deze bedragen €150. Met stadsverwarming op gas en een energieprestatiecertificaat klasse B, is dit een energiezuinige woning. Het appartement zal beschikbaar zijn vanaf 1 mei 2024.

* * *

Rue du Serpont 53 - 6800 Libramont-Chevigny - Rendez-vous uniquement sur www.honesty.be via la page du bien - Pas de rendez-vous par téléphone.

Honesty vous propose dans la Résidence "Gonhache", implantée à Libramont, en plein cœur de l'Ardenne, proche de toutes les commodités du centre ville, un superbe appartement. Il se compose comme suit : un hall d'entrée, un vaste séjour donnant accès à une grande terrasse, une cuisine équipée, deux belles chambres lumineuses, une salle de bains avec douche, un WC indépendant et une buanderie. L'appartement dispose également d'un emplacement parking à l'arrière du bâtiment et d'une cave privative. Loyer de 750€ + 90€ de provisions pour les communs. Frais d'état des lieux à prévoir de 150€. Chauffage au gaz de ville. PEB : A. Libre dès le 1er mai 2024.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
78 m2
Referentie
WYK7IV15Z41Z
Makelaar Code
5905000
EPC Waarde
77 kWh/m2
EPC Label
A
EPC Certificaat
20190830501399
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com