Kaart

Molenstraat 128-1

1770 Liedekerke Appartement Verhuurd
95 m² wonen
2 slaapkamers
€875

Ontdek dit charmante duplex-appartement, gelegen op de eerste verdieping van een kleinschalig complex met slechts twee appartementen. Heeft dit pand geen lift? Geen zorgen, hier wordt elke stap op de trap beloond met de gezellige sfeer die het appartement te bieden heeft.

Bij het betreden van het appartement word je verwelkomd in een inkomhal die leidt naar een woonkamer met een speciaal eetgedeelte. De open keuken, direct verbonden met de woonruimte, creëert een ruim en vloeiend gevoel, ideaal voor entertainment of gewoon om te genieten van rustige gezinsmomenten.

Aan opbergruimte is in dit appartement geen gebrek. Een handige bergruimte op de begane grond en een privékelder zijn aanwezig, evenals extra ruimte op de zolder. Voor nog meer opslagruimte is er een tuinhuis van 9 vierkante meter inbegrepen, ideaal voor fietsen en vuilnisbakken.

De tweede verdieping beschikt over twee ruime slaapkamers van respectievelijk 14 en 13 vierkante meter. Verder is er een badkamer met zowel een bad als douche, een apart toilet en een wasplaats aanwezig voor je comfort.

Naast de vele binnenfaciliteiten, zul je ook genieten van een ruim zonneterras, de perfecte plek om te ontspannen na een drukke dag.

Het appartement scoort goed op energie-efficiëntie (EPC) en er zijn geen extra kosten. Je zou ook blij zijn om te weten dat het appartement net een frisse verfbeurt heeft gehad.

Wat de locatie betreft, is het appartement gunstig gelegen op slechts 1,2 km van het dichtstbijzijnde treinstation. Winkels en parkeermogelijkheden bevinden zich op loopafstand, wat het dagelijks leven erg handig maakt.

Met dit duplex-appartement vind je een ideale mix van comfort, ruimte en locatie!

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Molenstraat 128-1 - 1770 Liedekerke - Omschrijving Duplex-appartement Duplex-appartement op de eerste verdieping (geen lift) in een woning met 2 appartementen. Indeling: inkomhal, woonkamer met eetgedeelte en open keuken, berging en ruim zonneterras. Op de verdieping: 2 ruime slaapkamers (14m² en 13 m²), badkamer met bad en douche, aparte wc en wasplaats. Er is voldoende opbergruimte dankzij een privékelder en nog een zolder. Ook tuinhuis (9m²) inbegrepen. ideaal voor fietsen een vuilnisbakken. Het appartement heeft een goed EPC en er zijn geen extra lasten te betalen. Station op 1,2 km. Winkels en parkeermogelijkheden op wandelafstand. Nieuw geschilderd.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 875
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
95 m2
Referentie
X7DHVIKHDQRC
Makelaar Code
IDB/0024/TH/03/2024
EPC Waarde
168 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
202401040003097555
Prijs Geschiedenis
25 Mar 2024
€875 / Woonkantoor
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com