Kaart

2500 Lier Appartement Verhuurd
44 m² wonen
1 slaapkamers
€725

Ontdek dit sfeervolle, gelijkvloerse studio-appartement met één slaapkamer en een uitnodigend terras, perfect gelegen in het hart van Lier. Op slechts een steenworp afstand vind je een overvloed aan winkels, scholen en openbaar vervoer, alles binnen handbereik voor jouw dagelijkse behoefte.

Dit charmante appartement, oorspronkelijk gebouwd in 1933, is in 2023 grondig gerenoveerd en heeft een frisse, moderne uitstraling. De stralende keuken, die je begroet zodra je binnenkomt, is uitgerust met alle essentiële inbouwapparatuur, waaronder een koelkast, vriezer, inductiekookplaat en oven.

Een doorloop leidt tot de gezellige woonruimte die vervolgens toegang geeft tot de slaapkamer. Beide ruimtes zijn mooi aangekleed met gordijnen en stijlvolle verlichting die bijdraagt aan de algemene uitstraling. De badkamer, toegankelijk via de slaapkamer, straalt kwaliteit uit met een inloopdouche, wastafel en toilet.

De woning beschikt ook over een praktische bergruimte, ideaal voor je wasmachine en droger. Het terras, dat tevens dienst doet als tuin, biedt een heerlijk buitenruimte om te ontspannen en van het weer te genieten.

Bovendien wordt een bescheiden maandelijkse bijdrage van 25 euro voor waterkosten in rekening gebracht. Met zijn toplocatie en kwaliteitsafwerking is deze studio het perfecte appartement voor wie houdt van stadsleven gecombineerd met een persoonlijk toevluchtsoord.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Gelijkvloerse studio/appartement met 1 slaapkamer en terras

Ligging: Het appartement is ideaal gelegen vlak aan het centrum, winkels, scholen en openbaar vervoer op wandelafstand.

Indeling: Keuken, leefruimte, slaapkamer, badkamer, berging en terras

Beschrijving: Het appartement is gelegen vlak aan het centrum van Lier. De woning is gebouwd in 1933 en is in 2023 volledig gerenoveerd met een nieuwe badkamer en keuken. Bij het binnentreden komen we terecht in de keuken. Keuken is volledig voorzien van een ingebouwde ijskast, vriezer, inductie vuur en oven.Verder door komen we terecht in de leefruimte die dan ook verder toegang geeft tot de slaapkamer. Zowel de leefruimte als de slaapkamer zijn voorzien van gordijnen en lampen. Via de slaapkamer heb je de toegang tot de badkamer met inloop douche, enkele lavabo en toilet.Verder beschikt het appartement nog over een bergruimte waar plaats is voor wasmachine en droogkast en een terras/ tuin.

Extra:- Op wandelafstand van het centrum.- terras: tuin aanwezig.- Gemeenschappelijke kost van 25 euro/ per maand voor water.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 725
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
1933
Bewoonbare oppervlakte
44 m2
Referentie
ZLOW8SC94IB4
Makelaar Code
138186
EPC Waarde
398 kWh/m2
EPC Label
D
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
In aanvraag
Dagvaarding uitgebracht
In aanvraag
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
In aanvraag
Verkavelingsvergunning
In aanvraag
Bestemming
In aanvraag
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
24 Mar 2024
€725 / Heylen Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com