Kaart

2275 Lille Appartement Te Huur
93 m² wonen
2 slaapkamers

Dit uitstekende appartement in Lille biedt twee slaapkamers en een gezellig terras. Dankzij de centrale locatie nabij het bruisende hart van Lille, geniet je van alle nodige faciliteiten in de directe omgeving. Ook de vlotte bereikbaarheid van invalswegen naar naburige gemeenten en de E34-oprit is een onmiskenbare troef.

Bij het betreden van dit instapklare appartement word je onmiddellijk verwelkomd in de inkomhal, die voorzien is van een gastentoilet. Via deze hal betreed je de lichtrijke leefruimte, een aangename plek om te relaxen of te dineren. Naast de woon- en eetkamer vind je de volledig ingerichte keuken, ideaal voor elke kookliefhebber.

Het appartement heeft naast een praktische bergruimte/wasplaats ook twee comfortabele slaapkamers en een moderne badkamer met inloopdouche en wastafel. Een groot pluspunt is het westelijk georiënteerd terras dat, verbonden aan de leefruimte, jouw nieuwe thuis helemaal af maakt.

Het appartement heeft een energieprestatiecertificaat van 108 kWh/m² per jaar en er is een garage inbegrepen. De gemeenschappelijke kosten bedragen 60 euro per maand. Het appartement is beschikbaar vanaf 1 april 2024. Ontdek zelf de charmes van dit appartement en de bruisende omgeving van Lille!

* * *

Uitstekend appartement met twee slaapkamers en terras te Lille.
Ligging: Gelegen nabij het centrum van Lille met alle faciliteiten in de directe omgeving. Tevens zijn de invalswegen naar de omliggende gemeenten en de oprit van de E34 vlot bereikbaar.
Omschrijving: U betreedt dit instapklaar appartement via de inkomhal, uitgerust met een gastentoilet, die toegang verleent aan de lichtrijke leefruimte, bestaande uit een woonkamer en eetkamer. Vervolgens bereiken we de naastliggende, geïnstalleerde keuken. Verder beschikt het appartement over een berging/wasplaats, twee slaapkamers en een badkamer. De badkamer is uitgerust met een inloopdouche en enkele wastafel. Verbonden aan de leefruimte, beschikt dit appartement nog over een west georiënteerd terras, dat dit geheel compleet maakt!
Extra:- EPC 108 kWh/m² (jaar) - Garage- Gemeenschappelijke kosten: 60 euro/maand- Beschikbaar vanaf 01/04/2024

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 890
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2009
Bewoonbare oppervlakte
93 m2
Referentie
XQN3-7GKS6R4
Makelaar Code
124323
EPC Waarde
108 kWh/m2
EPC Label
B
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Nee
Prijs Geschiedenis
28 Jan 2024
€890 / Heylen Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com