Kaart

2275 Lille Appartement Verhuurd
108 m² wonen
2 slaapkamers
€895

Kom thuis in dit recent gebouwde appartement met twee slaapkamers en een ruim terras. Gunstig gelegen met gemakkelijke toegang tot de E34 en omliggende gemeenschappen, biedt dit appartement het beste van comfortabel stadsleven.

Je wordt verwelkomd door een inkomhal die leidt naar een lichte en ruime woonkamer verbonden met een open keuken. De keuken is volledig uitgerust met moderne apparaten zoals een kookplaat, afzuigkap, koelkast, combi-oven en vaatwasser. Geniet van de zon op het ruime terras dat toegankelijk is vanuit de woonkamer — perfect voor ontspanning of buitendiners.

Het appartement heeft twee slaapkamers, waaronder een grote hoofdslaapkamer met een aparte dressing. De stijlvolle badkamer is ontworpen met een ruime inloopdouche en beschikt over twee wastafels ingewerkt in een meubel. Er is ook een apart toilet aanwezig. Een handige berging met aansluiting voor wasmachine maakt de efficiënte indeling compleet.

Om het nog beter te maken, heeft dit appartement ook een speciaal voorziene kelderberging en een ondergrondse parkeerplaats. Met een indrukwekkend EPC van 34 kWh/m² per jaar en gemeenschappelijke kosten van slechts 50 euro per maand, is dit appartement een slimme keuze.

En voor uw gemak, is er ook een lift aanwezig in het gebouw. Voor meer details, bekijk het bijgevoegde plan. Maak van dit appartement uw nieuwe thuis.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Recent appartement met twee slaapkamers en ruim terras

Ligging: Dit appartement is gunstig gelegen en vlot bereikbaar met goede ontsluiting naar de E34 en omliggende gemeentes.

Indeling: Inkomhal, woonkamer, open keuken, berging, badkamer, 2 slaapkamers, toilet, kelderberging en ondergrondse autostaanplaats.

Beschrijving: Dit appartement/penthouse is gelegen op de 2de verdieping en kan u bereiken via de lift of trap. Beide geven u meteen toegang tot de inkomhal. Vanuit de inkomhal bekomt u de lichtvolle woonkamer met open keuken. De keuken is volledig geïnstalleerd en is voorzien van een kookplaat, dampkap, ijskast, combi-oven en vaatwasser. Vanuit de leefruimte kan u het ruime terras bereiken, waar het heerlijk vertoeven is. Verder zijn er twee slaapkamers. De grootste slaapkamer is ook voorzien van een dressing. De badkamer is voorzien van een ruime inloopdouche en twee wastafels in meubel. Hiernaast bevindt zich het apart toilet. Verder hebt u een berging waar de aansluiting voor wasmachine voorzien is. Tot slot beschikt het appartement over een ruime privatieve kelderberging en een ondergrondse autostaanplaats.

Extra's:
- EPC: 34 kWh/m²jaar
- Gemeenschappelijke kosten: 50 euro/maand
- Lift

 
plan.PDF (Diverse)

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 895
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2018
Bewoonbare oppervlakte
108 m2
Referentie
CFXYF3ZGICW1
Makelaar Code
138528
EPC Waarde
34 kWh/m2
EPC Label
A
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Niet van toepassing
Dagvaarding uitgebracht
Niet van toepassing
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Niet van toepassing
Verkavelingsvergunning
Niet van toepassing
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
03 Mar 2024
€895 / Heylen Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com