Home Verhuurd Appartement 2050 Linkeroever
Hugues C. Pernathlaan 22
Kaart

Hugues C. Pernathlaan 22

2050 Linkeroever Appartement Verhuurd
55 m² wonen
1 slaapkamers
€750

Op zoek naar een gemeubeld appartement dat rust en nabijheid met elkaar combineert? Ontdek dit charmante appartement in de nieuwe Regatta-wijk, op een steenworp afstand van het centrum van Antwerpen. Perfect gelegen naast het Galgenweel-park en de zeilplas, biedt het een rustige oase te midden van stedelijke gemakken zoals winkels, scholen en openbaar vervoer.

Het appartement is ontworpen met een strakke gietvloer en biedt je alle comfort die je nodig hebt. Bij binnenkomst verwelkomt de lichte woonkamer je met een volledig ingerichte open keuken, uitgerust met kasten en ingebouwde apparatuur zoals een elektrische kookplaat, dampkap, afwasmachine, oven en koelkast. Verder vind je er een gezellige slaapkamer van 11m² en een stijlvolle badkamer met lavabo en douche. Daarnaast is er een apart toilet en een handige berging met aansluitingen voor een wasmachine en droogautomaat.

Bovendien kan je heerlijk ontspannen op het west-gerichte terras van 5m², ideaal om van de avondzon te genieten. Het appartement is inclusief een autostaanplaats en heeft toegang tot een gemeenschappelijke fietsenberging. De individuele nutsvoorzieningen en de lage algemene kosten van slechts 75 euro per maand maken het pakket compleet. Het EPC van dit appartement is 56 kWh/m² wat het zeer energiezuinig maakt. Mis deze kans niet om in dit prachtige appartement op een premium locatie te wonen!

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Hugues C. Pernathlaan 22 - 2050 Linkeroever - Gemeubeld appartement met autostaanplaats gelegen in nieuwbouwwijk Regatta! 

Zeer rustig gelegen aan het park en zeilplas Galgenweel en toch op een boogscheut van Antwerpen-centrum! Naast de rustige ligging is het nabij winkels, scholen en openbaar vervoer. Het appartement op gietvloer bestaat uit: woonkamer met ingerichte open keuken met kasten en inbouwtoestellen met o.a. dampkap, elektrische kookplaat, spoelbak, afwasmachine, oven en koelkast; 1 slaapkamer (11m²); ingerichte badkamer met lavabo en douche; apart toilet; berging met aansluiting was- en droogautomaat; west-gericht terras (5m²)! Inclusief in de huurprijs is een autostaanplaats. Gemeenschappelijke fietsenberging! Individuele nutsvoorzieningen! Lage algemene onkosten (75 euro / maand)! EPC = 56 kWh/m²

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 750
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
55 m2
Referentie
07EA3-HKKMAL
EPC Waarde
56 kWh/m2
EPC Label
A
Prijs Geschiedenis
22 Mar 2024
€750 / Walls Vastgoedmakelaars
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com