Kaart

Leo J. Krynlaan 27

2050 Linkeroever Appartement Verhuurd
57 m² wonen
70 m² perceel
1 slaapkamers
€850

Stel je voor, je woont in een gloednieuw gelijkvloers appartement (gebouwd in 2024) in de rustige nieuwbouwwijk Regatta, gelegen aan het serene park en de Kalgenweel zeilplas. Hoewel je omringd bent door rust en stilte, zit je toch maar een steenworp verwijderd van het bruisende Antwerpen-centrum.

Bovendien heb je alle noodzakelijke voorzieningen binnen handbereik. Winkels, scholen en openbaar vervoer bevinden zich in de directe omgeving. Het appartement zelf, bekleed met een stijlvolle tegelvloer, biedt een gezellige woonkamer en een volledig ingerichte open keuken. In deze moderne keuken vind je kasten en inbouwtoestellen zoals een dampkap, elektrische kookplaat, spoelbak, afwasmachine, oven en koelkast.

Je kan vertoeven in de comfortabele slaapkamer die aansluit op een stijlvol ingerichte badkamer, uitgerust met een lavabomeubel en een inloopdouche. Er is ook een apart toilet en een berging waar je was- en droogautomaten kan plaatsen. Via de woonkamer en de slaapkamer heb je toegang tot een uitnodigend terras, dé perfecte plek om te genieten van een drankje of een goed boek.

Een autostaanplaats is verplicht te huren voor slechts 50 euro in parking Yade. Er is ook een gemeenschappelijke fietsenberging beschikbaar. De individuele nutsvoorzieningen en lage algemene onkosten (slechts 80 euro per maand) maken dit appartement extra aantrekkelijk. Het EPC-certificaat is momenteel in aanvraag. Een droomlocatie voor wie op zoek is naar een perfecte balans tussen stads- en natuurliefhebbers!

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Leo J. Krynlaan 27 - 2050 Linkeroever - Nieuwbouw gelijkvloers appartement (2024) gelegen in nieuwbouwwijk Regatta! 

Zeer rustig gelegen aan het park en zeilplas Galgenweel en toch op een boogscheut van Antwerpen-centrum! Naast de rustige ligging is het nabij winkels, scholen en openbaar vervoer. Het appartement op tegelvloer bestaat uit: woonkamer met ingerichte open keuken met kasten en inbouwtoestellen met o.a. dampkap, elektrische kookplaat, spoelbak, afwasmachine, oven en koelkast; 1 slaapkamer met aansluitend een ingerichte badkamer met lavabomeubel en inloopdouche; apart toilet; berging met aansluiting was- en droogautomaat; terras is toegankelijk via de woonkamer en de slaapkamer! Verplicht bij aan te huren is een autostaanplaats aan 50€ in parking Yade. Gemeenschappelijke fietsenberging! Individuele nutsvoorzieningen! Lage algemene onkosten (80 euro / maand)! EPC is in aanvraag.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 850
Algemeen
Type
Appartement
Grond oppervlakte
70 m2
Bewoonbare oppervlakte
57 m2
Referentie
BO5RRGG0GQ05
Prijs Geschiedenis
22 Mar 2024
€850 / Walls Vastgoedmakelaars
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com