Home Te Huur Appartement 4030 Liège
Rue Nicolas Spiroux 179-12
Kaart

Rue Nicolas Spiroux 179-12

4030 Liège Appartement Te Huur
142 m² wonen

Laat je betoveren door de onmiskenbare aantrekkingskracht van deze elegante duplex die ERA BLAVIER te huur aanbiedt. Met een oppervlakte van 145 vierkante meter, presenteert deze uitzonderlijke residentie een perfecte mix van modern comfort en verfijnde details, wat resulteert in een onvergelijkbare woonbeleving.

Als centraal punt van de woning lokt de lichte woonkamer je om bijzondere momenten met familie en vrienden te creëren. De volledig uitgeruste keuken is niet alleen uiterst praktisch, maar ook de ideale plek om je culinaire vaardigheden te laten schitteren. Geniet van mooie dagen op het privéterras; een plekje van pure rust.

De drie ruime slaapkamers zijn ware rustoases, elk compleet met een kleedkamer voor een maximale organisatie. Een complete en functionele badkamer – met zowel een bad als een douche – maakt deze intieme leefruimte compleet.

De duplex beschikt ook over meerdere praktische voorzieningen voor dagelijks gemak: een apart toilet, slim ontworpen kastruimte, een handige wasruimte, een kelder en een gereserveerde parkeerplaats.

Laat ERA BLAVIER, jouw betrouwbare partner in vastgoed, je begeleiden in de ontdekking van deze indrukwekkende duplex.

* * *

Rue Nicolas Spiroux 179-12 - 4030 Liège - Ontdek de onmiskenbare charme van ons te huur aangeboden vastgoed: een elegant duplex van 145 m². ERA BLAVIER biedt u een uitzonderlijke residentie aan, waar modern comfort en verfijnde details samenkomen voor een ongeëvenaarde woonervaring.
De lichte woonkamer vormt het middelpunt van deze woning en nodigt u uit om onvergetelijke momenten te creëren met familie of vrienden. De volledig uitgeruste keuken biedt een praktische ruimte voor uw culinaire avonturen, terwijl het privéterras perfect is om te genieten van zonnige dagen.
Drie ruime slaapkamers bieden een oase van rust, compleet met een kleedkamer voor optimale organisatie. De complete badkamer, voorzien van zowel een bad als een douche, vult deze intieme ruimte aan.
Gemak staat voorop met voorzieningen zoals een apart toilet, slim ontworpen kast, functionele wasruimte, kelder en een gereserveerde parkeerplaats, waardoor uw dagelijks leven wordt vereenvoudigd.
ERA BLAVIER, uw vertrouwde partner in onroerend goed, nodigt u uit om dit uitzonderlijke duplex te ontdekken.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 1.130
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
142 m2
Referentie
BHEPUVC-6T04
EPC Waarde
98 kWh/m2
EPC Label
A
EPC Certificaat
20210414013076
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Geen vergunning uitgereikt
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
18 Mar 2024
€1.130 / ERA Blavier
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com