Kaart

Zand 37-b0101

9160 Lokeren Appartement Te Huur
78 m² wonen
2 slaapkamers
Prijs op aanvraag Lening simuleren

Gelegen in het centrum van Lokeren, ligt dit prachtige moderne appartement dat in 2020 gebouwd werd. Met een strak en functioneel design dat naadloos aansluit bij de hoogwaardige esthetiek, is dit instapklare appartement een pareltje in het aanbod.

Bij binnenkomst word je begroet door een ruime woonkamer die baadt in natuurlijk licht. Dit creëert meteen een warme en gastvrije sfeer in het appartement. De open keuken, voorzien van topapparatuur, strekt zich uit in de leefruimte waardoor het koken en entertainen hand in hand kunnen gaan.

Met twee slaapkamers biedt dit appartement genoeg ruimte voor zowel een gezin als iemand die graag gasten ontvangt. Beide kamers zijn ontworpen met voldoende opbergruimte in gedachten. De moderne badkamer met inloopdouche en wastafel sluit naadloos aan bij de rest van het appartement.

Dit appartement bevindt zich in Residentie Sering, op de eerste verdieping, waar een lift aanwezig is. Het appartement beschikt over een eigen autostaanplaats in de ondergrondse garage en een private kelderberging, die beide bij de huurprijs inbegrepen zijn!

Met een bewoonbare oppervlakte van 78 vierkante meter, biedt dit appartement een zee van ruimte om te leven en te genieten. Bovendien is het E-peil van 29 een grote troef: het betekent dat het appartement energiezuinig is, iets wat je zal merken aan de lagere energierekening.

In samenvatting, als jij op zoek bent naar een stijlvol, modern en comfortabel appartement in Lokeren, dan is dit het perfecte optie voor jou. Met zijn ruime kamers en moderne faciliteiten, private ondergrondse standplaats, kelderberging en energiezuinige design, is dit dé keuze voor wie een praktische woning wenst.

Voor meer informatie of een bezoek ter plaatse, neem vandaag nog contact met ons op!

* * *

Zand 37-b0101 - 9160 Lokeren - Dit moderne instapklare appartement (2020) is gelegen in het hartje van Lokeren, biedt alle moderne faciliteiten en is het ontworpen met het oog op functionaliteit en esthetiek.

Het appartement beschikt over een ruime woonkamer met veel natuurlijk lichtinval, waardoor het een aangename en uitnodigende sfeer biedt. De open keuken is volledig uitgerust met hoogwaardige apparatuur.

Met twee slaapkamers is er voldoende ruimte voor een gezin of om gasten te ontvangen. Beide slaapkamers bieden voldoende opbergruimte. De badkamer is modern en voorzien van een inloopdouche en wastafel.

Dit appartement is gelegen in Residentie Sering (1ste verdieping) met een lift, wat het gemakkelijk maakt om toegang te krijgen tot de verschillende verdiepingen. Daarnaast beschikt het appartement over een ondergrondse garage met zijn eigen autostaanplaats en private kelderberging, welke inbegrepen zijn in de verhuurprijs!

Met een bewoonbare oppervlakte van 78 vierkante meter biedt dit appartement voldoende ruimte om comfortabel te leven. Het E-peil van 29 is uitstekend, wat betekent dat het appartement energiezuinig is en u kunt genieten van lagere energiekosten.

Kortom, dit appartement in Lokeren biedt alles wat u nodig heeft voor een comfortabel en modern leven. Met zijn moderne faciliteiten, ruime slaapkamers, eigen ondergrondse autostaanplaats, private kelderberging en energiezuinigheid, is het een ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een stijlvolle en praktische woning.

Aarzel niet en contacteer ons vandaag nog voor meer info of een bezichtiging!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2020
Bewoonbare oppervlakte
78 m2
Referentie
YYZPCUT5M709
Makelaar Code
Znd37b101
EPC Certificaat
46014-G-2017/057/EP02727/A001/D01/SD009
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Neen
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com