Home Verhuurd Appartement 3920 Lommel
Hensendriesweg 22-A
Kaart

Hensendriesweg 22-A

3920 Lommel Appartement Verhuurd
87 m² wonen
2 slaapkamers
Prijs op aanvraag

Dit ruime appartement ligt schilderachtig net buiten het bruisende centrum van Lommel. Het eigentijdse appartement op de eerste verdieping straalt warmte en gezelligheid uit vanaf het moment dat je binnenkomt. De inkomhal is de toegang tot alle gemakken van het huis: een gang die leidt naar het toilet, twee comfortabele slaapkamers, een handige berging en een functionele badkamer. De badkamer is uitgerust met een dubbele wastafel, een ligbad en douche, voldoet aan al jouw behoeften.

Via de inkomhal kun je ook de woonkamer en keuken bereiken, welke perfect samensmelten waardoor het een ideale plek is voor ontspanning of entertainment. Aangrenzend vind je een heerlijk terras, de perfecte plek om te genieten van je ochtendkoffie of om de dag af te sluiten. Bovendien biedt de kelderverdieping een extra berging en een eigen parkeerplaats voor je auto. Er is ook een parkeerplaats beschikbaar aan de voorzijde van het pand.

Het pand biedt helaas geen ruimte voor huisdieren. Een extraatje is dat de gemeenschappelijke kosten zijn inbegrepen in de huurprijs, waardoor je geen onverwachte kosten hebt. Dit appartement is met recht een droomhuis voor iedereen die de schoonheid en het gemak van wonen in Lommel wil ervaren.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Hensendriesweg 22-A - 3920 Lommel - Ruim appartement net buiten het centrum van Lommel Het is een zeer mooi en gezellig appartement gelegen op de eerste verdieping.
De inkomhal geeft u enerzijds toegang tot de gang die leidt naar het toilet, de 2 slaapkamers, berging en de badkamer. Deze laatste beschikt over een badkamermeubel met dubbele lavabo, ligbad en douche. Anderzijds kan u via de inkomhal ook naar de leefruimte/keuken met aanliggend het terras. Op kelderniveau bevindt er zich nog een kelderberging en een autostaanplaats. Aan de voorzijde van het gebouw is er een autostaanplaats aanwezig.

In dit pand zijn geen huisdieren toegelaten.

De gemeenschappelijke kosten zijn inbegrepen in de maandelijkse huurprijs.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2007
Bewoonbare oppervlakte
87 m2
Referentie
BE0ROU4PP321
Makelaar Code
Hensendriesweg 22A
EPC Waarde
117 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
20160204-0001832345-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
Niet meegedeeld
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com