Kaart

Kerkstraat 10-D

3920 Lommel Appartement Te Huur
150 m² wonen
2 slaapkamers
Prijs op aanvraag Lening simuleren

Dit prachtige duplex appartement in het hart van Lommel nodigt u uit met zijn ruime design en mooi terras van 10 vierkante meter. In de gezamenlijke entreehal vindt u een trap naar de bovenverdiepingen, waarbij er geen lift aanwezig is.

Eenmaal binnen in het appartement wordt u verwelkomd door een inkomhal die u naar de verschillende kamers leidt. Er is een apart toilet voor gasten en een ruime woonkamer verrijkt met airconditioning voor uw comfort op warme dagen. De keuken is volledig geïnstalleerd en klaar om uw culinaire wensen te vervullen. Het appartement beschikt ook over een wasruimte, berging en een nachthal.

Er zijn twee slaapkamers beschikbaar, ideaal voor een klein gezin of voor wie graag gasten ontvangt. Een badkamer met een tweede toilet zorgt voor extra gemak. Het terras aan de achterzijde is de perfecte plek om te ontspannen na een lange dag.

De huurprijs is inclusief de garage en gemeenschappelijke kosten. Het appartement is beschikbaar vanaf 1 juni 2024. Bent u geïnteresseerd? Neem dan contact op met Vastgoed Fransen Bv via info@vastgoedfransen.be.

* * *

Kerkstraat 10-D - 3920 Lommel - Omschrijving IN OPTIE! Een mooi ruim duplex appartement met terras (10m²) in het centrum van Lommel. De Indeling: een gemeenschappelijke inkom met trap naar boven. Geen lift aanwezig.
Indeling appartement: een inkomhal, een apart toilet, een woonkamer met airconditioning en een volledige geïnstalleerde keukenhoek, een wasplaats, een berging, een nachthal, 2 slaapkamers, een badkamer met 2de toilet en een terras aan de achterzijde. De garage en de gemeenschappelijke kosten zijn in de huurprijs inbegrepen. Het appartement is beschikbaar vanaf 1 juni 2024. Heeft u interesse contacteer vastgoed Fransen Bv info@vastgoedfransen.be .

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
150 m2
Referentie
WNQBR64JU7U4
Makelaar Code
spir406
EPC Waarde
165 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
20191218-0002226249-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
Woonpark
Overstromingsgebied
n/a
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com