Kaart

Einderpad 11-C

3920 Lommel Appartement Verhuurd
87 m² wonen
2 slaapkamers
Prijs op aanvraag

Ontdek dit mooie appartement gelegen aan het Einderpad 11C in Lommel, op slechts een steenworp afstand van het bruisende stadscentrum. Deze gunstige locatie biedt toegang tot alles wat de stad te bieden heeft, zonder in te leveren op rust en comfort.

Bij binnenkomst leidt een uitnodigende hal je naar de twee ruime slaapkamers, een apart toilet en een badkamer met voldoende bergruimte. De badkamer is uitgerust met een elegant badkamermeubel met twee lavabo's en een comfortabele douchecabine.

Het hart van het appartement is de open woon-leefruimte, aangevuld met een moderne keuken. Deze ruimte opent naar een gezellig terras dat uitzicht biedt op het levendige centrum van Lommel, perfect om te ontspannen na een lange dag.

Extra gemak wordt geboden door een gereserveerde autostaanplaats achter het gebouw. Daarnaast zijn de gemeenschappelijke kosten al inbegrepen in de maandelijkse huurprijs, waardoor budgetteren eenvoudiger wordt.

Het appartement is beschikbaar zodra de huurovereenkomst is ondertekend en de huurwaarborg is betaald. Met een uitstekende EPC-waarde van 125 kWh/m², combineert dit appartement comfort met energie-efficiëntie.

Mis deze kans niet om dicht bij het hart van Lommel te wonen in een appartement dat zowel comfortabel als handig is. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie!

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Einderpad 11-C - 3920 Lommel - Appartement op wandelafstand centrum Lommel Mooi appartement gelegen te Einderpad 11C in Lommel. Het appartement is overal op wandelafstand vanaf gelegen en bovendien kan u gezellig vertoeven in het centrum van Lommel.

Mooi appartement dat beschikt over een inkomhal die u toegang geeft tot de twee slaapkamers, het toilet, de badkamer met bergruimte en de woon-leefruimte. De badkamer beschikt over een badkamermeubel met twee lavabo's en een douchecabine. De ruime woonkamer sluit aan een mooie keuken, via de woon-leefruimte kan u naar het terras dat uitkijk heeft op het centrum van Lommel.

Achteraan het gebouw is er een autostaanplaats voorzien voor het appartement.

De gemeenschappelijke kosten zijn inbegrepen in de maandelijkse huurprijs.

Appartement is beschikbaar na ondertekening overeenkomst en betaling van de huurwaarborg.

EPC-waarde: 125 kWh/m²

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2011
Bewoonbare oppervlakte
87 m2
Referentie
7HAD3R83YDJB
Makelaar Code
Einderpad 11C
EPC Waarde
125 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
72020-G-2006/00485/EP12229/E130/D01/SD004
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
Niet meegedeeld
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com