Home Verhuurd Appartement 8210 Loppem
Heidelbergstraat 22
Kaart

Heidelbergstraat 22

8210 Loppem Appartement Verhuurd
2 slaapkamers
€1.200

Op zoek naar een energiezuinig nieuwbouwappartement met een uniek uitzicht in een groene omgeving? Dan is dit appartement in Residentie 'Domein Heydelberg' precies wat u zoekt. Gepland voor voltooiing in 2023, ligt deze residentie vlakbij het charmante centrum van Loppem en heeft het uitstekende verbindingsmogelijkheden via de E40, E403 en A10.

Het appartement zelf straalt stijl en kwaliteit uit, afgewerkt met hoogwaardige materialen. Het beschikt over tal van extra's zoals privatieve zonnepanelen, zonnescreens, dimbare lichten en is reeds volledig geschilderd op vliesbehang. Dankzij geothermische technologie, die zowel verwarming als koeling voorziet, is het appartement uiterst duurzaam en energiezuinig.

Gelegen op de eerste verdieping, het appartement heeft een ruime inkomhal met gastentoilet, een technische berging met plaats voor wasmachine en droogkast en een zonnige leefruimte met schuifraam. De volledig ingerichte keuken is uitgerust met oven, microgolfoven, diepvries, koelkast en vaatwas. Daarnaast zijn er twee ruime slaapkamers en een elegante badkamer.

Buitenshuis kunt u genieten van een zeer ruim en zongericht terras van 36m2, compleet met een praktische buitenberging. Binnen het gebouw is er een fietsenstalling en ondergrondse afvalcontainers. Voor uw gemak is er eveneens een lift aanwezig die leidt naar de ondergrondse autostaanplaats.

De huurprijs is inclusief een ondergrondse autostaanplaats en kelderberging, met bijkomende kosten voor de gemeenschappelijke delen vastgesteld op €90 per maand.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Heidelbergstraat 22 - 8210 Loppem - Energiezuinig nieuwbouwappartement met unieke zichten in een groene omgeving
Residentie 'Domein Heydelberg' (2023) is gelegen vlakbij het centrum van Loppem met vlotte verbindingen (E40/E403/A10). Dit appartement geniet van een stijlvolle afwerking met kwalitatieve materialen, vele extra's (privatieve zonnepanelen, zonnescreens, dimbare lichten, volledig geschilderd op vliesbehang, verlichting,....) en energiezuinige technieken: de volledige verwarming wordt voorzien via geothermie, een uiterst duurzaam systeem dat voorziet in verwarming én koeling.
Dit appartement is gelegen op de eerste verdieping en bestaat uit een ruime inkomhal met gastentoilet, technische berging met plaats voor wasmachine en droogkast, zonnige leefruimte (schuifraam) met volledig ingerichte keuken met oa oven, micro, diepvries, koelkast, vaatwas), er zijn 2 ruime slaapkamers aanwezig en één badkamer.
Het appartement beschikt over een zeer ruim en zongericht terras (36m2) en buitenberging.
Fietsenstalling aanwezig in het gebouw en ondergrondse afvalcontainers.
Lift aanwezig (tot ondergrondse autostaanplaats).
Ondergrondse autostaanplaats en kelderberging inbegrepen in de huurprijs.
Bijkomende kosten:
- De kosten voor de gemeenschappelijke delen aan forfait van € 90/maand.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 1.200
Algemeen
Type
Appartement
Referentie
3F9C4D8K71R1
Makelaar Code
3692310
EPC Waarde
0 kWh/m2
EPC Label
A+
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
In aanvraag
Dagvaarding uitgebracht
In aanvraag
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
In aanvraag
Verkavelingsvergunning
In aanvraag
Bestemming
In aanvraag
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
09 Mar 2024
€1.200 / Agence Coucke
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com