Home Te Huur Appartement 8210 Loppem
Heidelbergstraat 22B
Kaart

Heidelbergstraat 22B

8210 Loppem Appartement Te Huur
2 slaapkamers

Dit energiezuinige nieuwbouwappartement met unieke zichten, gelegen in het hart van de groene omgeving van Loppem, biedt een elegant en modern design. Het bevindt zich in de residentie 'Domein Heydelberg', een recent bouwproject van 2023 dat naadloos aansluit op de belangrijke snelwegen E40, E403 en A10. Met zijn sfeervolle afwerking, voortreffelijke materialen, en uitmuntende extra's zoals privé zonnepanelen, dimbare lichten en zonnescreens, is dit appartement de belichaming van comfort en luxe.

Een bijzonder kenmerk aan dit appartement is de geothermische verwarming, een innovatieve en milieuvriendelijke techniek die tegelijkertijd warmte en koeling genereert. U stapt binnen in een ruime inkomhal, waar u ook een gastentoilet vindt. Daarnaast is er een praktische bergruimte, uitgerust met wasmachine- en droogkastaansluitingen.

De zonnige leefruimte, bereikbaar via een schuifraam, smelt naadloos samen met de volledig uitgeruste keuken die is voorzien van alle moderne gemakken zoals een oven, microgolfoven, diepvries, koelkast en vaatwasser. Het appartement heeft verder twee ruime slaapkamers en een prachtig ingerichte badkamer met een inloopdouche en dubbele wastafel.

Buiten kunt u genieten van een ruim en zongericht terras van 27 m2, ideaal voor ontspanning. Voor uw gemak zijn er ook een fietsenstalling in het gebouw en ondergrondse afvalcontainers. Een lift brengt u moeiteloos tot aan uw ondergrondse autostaanplaats. Daarnaast is uw huur inclusief een handige kelderberging.

Houd rekening met bijkomende kosten voor de gemeenschappelijke delen van €90 per maand. Dit appartement belooft een zorgeloze woonervaring, opgeluisterd door groene uitzichten en hedendaags comfort.

* * *

Heidelbergstraat 22B - 8210 Loppem - Energiezuinig nieuwbouwappartement met unieke zichten in een groene omgeving
Residentie 'Domein Heydelberg' (2023) is gelegen vlakbij het centrum van Loppem met vlotte verbindingen (E40/E403/A10). Dit appartement geniet van een stijlvolle afwerking met kwalitatieve materialen, vele extra's (privatieve zonnepanelen, zonnescreens, dimbare lichten, volledig geschilderd op vliesbehang, verlichting,....) en energiezuinige technieken: de volledige verwarming wordt voorzien via geothermie, een uiterst duurzaam systeem dat voorziet in verwarming én koeling.
Dit appartement is gelegen op de eerste verdieping en bestaat uit een ruime inkomhal met gastentoilet, technische berging met plaats voor wasmachine en droogkast, zonnige leefruimte (schuifraam) met volledig ingerichte keuken met oa oven, micro, diepvries, koelkast, vaatwas), er zijn 2 ruime slaapkamers aanwezig en één badkamer ingericht met inloopdouche en een dubbele wastafel.
Het appartement beschikt over een zeer ruim en zongericht terras (27m2).
Fietsenstalling aanwezig in het gebouw en ondergrondse afvalcontainers.
Lift aanwezig (tot ondergrondse autostaanplaats).
Ondergrondse autostaanplaats en kelderberging inbegrepen in de huurprijs.
Bijkomende kosten:
- De kosten voor de gemeenschappelijke delen aan forfait van € 90/maand.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 1.100
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2023
Referentie
43DC1J0FZHSJ
Makelaar Code
3692365
EPC Waarde
0 kWh/m2
EPC Label
A+
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
In aanvraag
Dagvaarding uitgebracht
In aanvraag
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
In aanvraag
Verkavelingsvergunning
In aanvraag
Bestemming
In aanvraag
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
09 Mar 2024
€1.100 / Agence Coucke
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com