Kaart

Heide 34-1

3210 Lubbeek Appartement Te Huur
105 m² wonen

Dit instapklare duplex appartement, gelegen in een groene omgeving nabij de Tiensesteenweg en op slechts 10 minuten rijden van de E40, biedt zorgeloos wonen met alle gemakken binnen handbereik. Het centrum van Lubbeek is gemakkelijk te voet bereikbaar. Het appartement beschikt over een ruim terras en een garagebox.

De woon- en eetkamer zijn ruim en licht, dankzij de vele ramen. De open keuken is volledig uitgerust. Op de tweede verdieping bevinden zich drie slaapkamers, een badkamer met dubbel lavabomeubel en ligbad, en een aansluiting voor een wasmachine. Ook is er een apart toilet aanwezig.

Het appartement heeft een zeer lage EPC-waarde, wat wijst op een goede energie-efficiëntie. Bovendien zijn er geen gemeenschappelijke lasten, wat bijdraagt aan het zorgeloze woongenot.

* * *

Heide 34-1 - 3210 Lubbeek - In dit instapklaar duplex appartement met ruim terras en garagebox is het zorgeloos wonen in een groene omgeving. Dit appartement is dicht gelegen aan de Tiensesteenweg, op een 10 minuutjes rijden van de E40 en op wandelafstand van centrum van Lubbeek.
De ruime woon-en eetkamer met open en volledig ingerichte keuken genieten zeer veel lichtinval. Op de 2e verdieping liggen 3 slaapkamers, een badkamer met een dubbel lavabomeubel, ligbad en aansluiting voor een wasmachine en een apart toilet.
Geen gemeenschappelijke lasten en zeer lage EPC!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 950
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2001
Bewoonbare oppervlakte
105 m2
Referentie
01FU4ZS41NSR
EPC Waarde
154 kWh/m2
EPC Label
B
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Niet ingegeven
Dagvaarding uitgebracht
Niet ingegeven
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Niet ingegeven
Verkavelingsvergunning
Niet ingegeven
Bestemming
Niet ingegeven
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
17 Apr 2024
€950 / Immo de Dijle
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com