Kaart

Nukerkeplein 2

9681 Maarkedal Appartement Te Huur

Ontdek dit instapklare nieuwbouwappartement te huur in het pittoreske Maarkedal. Met zijn twee ruime slaapkamers en open leefruimte met aansluitend terras biedt dit appartement alle comfort die u nodig heeft. De grote ramen laten veel licht binnen, wat zorgt voor een open en ruim gevoel. De prachtige, moderne keuken is uitgerust met alle nodige apparatuur zoals een vaatwasser, oven, koelkast en elektrische kookplaat.

Naast de woonruimte beschikt het appartement over een gastentoilet, een moderne badkamer met inloopdouche en een technische ruimte of berging. De bijbehorende parkeerplaats bevindt zich in de ondergrondse parkeergarage en er is ook een eigen berging voorzien waar u met gemak uw fietsen of tuinmeubelen kunt opslaan.

Het appartement is gelegen op het gelijkvloers en vanuit hier bent u binnen 10 minuten met de auto in het centrum van Oudenaarde. Bovendien heeft dit appartement het gunstige epc A label wat betreft energieprestatie.

Ben je geïnteresseerd in deze prachtige woonruimte in Maarkedal? Neem dan vandaag nog contact op met Hilde van Immo D'Hondt op het nummer 055/69.68.67 (keuze 2) voor meer informatie.

* * *

Nukerkeplein 2 - 9681 Maarkedal - Nieuwbouwappartement te huur in het landelijke Maarkedal.
INDELING

Instapklaar appartement met 2 ruime slaapkamers en een open leefruimte met aansluitend een terras. Het appartement voorziet veel lichtinval wat zorgt voor een open en ruim gevoel. De prachtige, moderne keuken beschikt over de nodige apparatuur zoals vaatwas, oven, koelkast en een elektrische kookplaat.
Het appartement beschikt over een apart gastentoilet, moderne badkamer met inloopdouche en een technische ruimte/ berging.

Bijhorend een parkeerplaats voorzien in de ondergrondse parkeergarage en een privatieve berging waar er voldoende ruimte is voor eventueel fietsen/ tuinmeubelen te stockeren.

Het appartement bevindt zich op het gelijkvloers. Met de auto bent u op 10 minuutjes in het centrum van Oudenaarde.

TECHNISCH
Heb je het gunstige epc A label gezien?
PRAKTISCH
Interesse ?
Contacteer Hilde van Immo D'Hondt op het nummer 055/69.68.67 ( keuze 2)

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 800
Algemeen
Type
Appartement
Referentie
RGZZQUSC28A1
Makelaar Code
2819
EPC Waarde
89,03 kWh/m2
EPC Label
F
EPC Certificaat
EPC No.45064-G-2014/74/EP11942E622D01SD004
Prijs Geschiedenis
09 Mar 2024
€800 / Immo d'Hondt
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com