Home Verhuurd Appartement 3680 Maaseik
Begijnenstraat 5-1-2
Kaart

Begijnenstraat 5-1-2

3680 Maaseik Appartement Verhuurd
78 m² wonen
1 slaapkamers
€875

Genesteld in het hart van Maaseik achter een authentieke gevel, vindt u dit luxueus afgewerkte appartement. Het recente appartement bevindt zich op de eerste verdieping en biedt één slaapkamer en een ruim terras van 20 vierkante meter. De keuken en badkamer zijn volledig uitgerust voor optimaal comfort. U zult de luxe afwerking ervaren in de keuze van materialen, de natuurlijke lichtinval en de indeling van de kamers.

Het appartement is voorzien van centrale verwarming op aardgas en hardhouten ramen met driedubbele beglazing voor een uitstekende energie-efficiëntie. Extra gemakken zijn een kelderberging voor extra opslag en een eigen parkeerplaats buiten het gebouw. Dankzij de aanwezigheid van een lift is het appartement gemakkelijk toegankelijk.

De Begijnenstraat, een zijstraat van de Bosstraat, ligt in het hart van het stadscentrum van Maaseik, met de markt op wandelafstand. Winkels, restaurants, sportcentra, scholen en openbaar vervoer bevinden zich allemaal vlakbij uw deur. Een andere troef is de nabijheid van de snelweg A2.

Houd rekening met gemeenschappelijke lasten van €65 per maand, en kosten voor het opstellen van een beschrijving van de plaats van €250 (inclusief btw). Helaas zijn huisdieren niet toegestaan.

De indeling van het appartement is als volgt: Op de eerste verdieping vindt u de leefruimte met open keuken, een toilet, hal, badkamer, slaapkamer, wasruimte en terras. De parkeerplaats bevindt zich op de begane grond en in de kelder vindt u bergruimte. U zult genieten van luxe wonen in dit prachtig afgewerkte appartement in het hart van Maaseik.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Begijnenstraat 5-1-2 - 3680 Maaseik - Verborgen achter een authentieke gevel in het hart van Maaseik bevindt zich dit luxueus afgewerkte appartement. Dit recente appartement bevindt zich op de eerste verdieping en beschikt over 1 slaapkamer en een ruim terras van 20 m². De keuken en badkamer zijn degelijk uitgerust en beschikken over alle comfort. De luxueuze afwerking laat zich voelen in de materiaalkeuzes, lichtinval en de indeling van de ruimtes. Het appartement beschikt over centrale verwarming op aardgas en hardhouten ramen met driedubbele beglazing. Ook kan je hier gebruik maken van een kelderberging en een autostandplaats die zich buiten aan het gebouw bevindt. Dankzij de aanwezigheid van een lift is het appartement bovendien vlot toegankelijk.
De Begijnenstraat is een zijstraat van de Bosstraat, de winkelstraat pal in het centrum van Maaseik met de markt op wandelafstand. Winkels, horeca, sportcentra, scholen, openbaar vervoer,... Het bevindt zich allemaal op wandelafstand net buiten je deur. Een extra troef is de nabijheid van de A2.

De gemeenschappelijke lasten bedragen € 65,- per maand. De kosten voor het opmaken van de plaatsbeschrijving bedragen € 250,-/incl. BTW. Er zijn geen huisdieren toegelaten.

Indeling:
1e verdieping: leefruimte en open keuken, volledig ingericht, toilet, hal, badkamer, slaapkamer, wasruimte en terras.

Gelijkvloers: autostandplaats

Kelderverdieping: bergruimte.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 875
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2019
Bewoonbare oppervlakte
78 m2
Referentie
7BJQA38PTWYM
Makelaar Code
5873626
EPC Waarde
169 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
20210701-0002436606-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
Woongebied met een cult., hist. en/of esthetische waarde
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
26 Feb 2024
€875 / Agence Beneca
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com