Kaart

Vullerstraat 18-1

3680 Maaseik Appartement Verhuurd
1 slaapkamers
€750

Welkom in dit recente, hoogwaardig afgewerkte appartement met één slaapkamer, gelegen in het hart van Maaseik. Met een inpandige garage en een prachtig privéterras, biedt deze gelijkvloerse woning het ultieme stadscomfort.

Het appartement is gesitueerd binnen een moderne residentie en is bereikbaar via de gedeelde inkomhal. De royale leefruimte ademt ruimte en licht uit en omvat een open keuken die volledig is uitgerust met alle moderne apparatuur zoals een kookplaat, oven, vaatwasser, koelkast en een spoelbak. Vanuit de leefruimte leidt een schuifraam u naar het afgesloten terras, dat prachtig is betegeld voor een stijlvolle afwerking.

De ruime slaapkamer, die ook toegang geeft tot het charmante terras, grenst aan een volledig uitgeruste badkamer. Deze beschikt over een inloopdouche, een wastafel ingebouwd in een badmeubel, een toilet en aansluitingen voor een wasmachine en een droogkast.

Het appartement is perfect afgewerkt met keramische tegels in parketlook in alle kamers, wat bijdraagt aan een uniforme en stijlvolle look. Verder is er ook vloerverwarming voorzien voor optimaal comfort, evenals een privé kelderberging en een privé garage uitgerust met een sectionale poort. Het appartement is energiezuinig dankzij de CV op aardgas en PVC ramen met dubbele beglazing, resulterend in een energieprestatiecertificaat A - 94 kWh/m².

De gemeenschappelijke kosten bedragen slechts 15 euro per maand. Het appartement is beschikbaar vanaf 1 april 2024. Mocht u geïnteresseerd zijn, kunt u voor extra informatie het informatiefiche invullen en versturen naar verhuur@johantelen.be. Ook bij vragen kunt u contact opnemen via dit emailadres. Ontdek vandaag nog dit prachtige appartement in Maaseik!

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Vullerstraat 18-1 - 3680 Maaseik - Omschrijving Recent, hoogwaardig afgewerkt éénslaapkamerappartement, met terras en inpandige garage, in het centrum van Maaseik! Dit recent éénslaapkamerappartement is gelegen op de gelijkvloerse verdieping van een eigentijdse residentie in het centrum van Maaseik.

Indeling:
Via de gemeenschappelijke inkomhal geraakt men in het gelijkvloers appartement.

De ruime leefruimte met open keuken waar een schuifraam leidt naar het mooie afgesloten terras, voorzien van tegelvloer. Deze volledig geïnstalleerde keuken is voorzien van een kookplaat, een afzuigkap, een oven, een vaatwasser, een koelkast en spoelbak.

Verder is er een slaapkamer, dewelke eveneens toegang geeft tot het terras. Aansluitend een compleet uitgeruste badkamer met inloopdouche, wastafel in badmeubel, toilet en aansluiting voor wasmachine en droogkast.

Details:
Het gehele appartement is voorzien van dezelfde keramische tegel in parketlook.
Vloerverwarming.
Private kelderberging.
Private garage met sectionale poort.
CV op aardgas.
PVC ramen, dubbele beglazing.
EPB = A - 94 kWh/m².

Gemeenschappelijke kosten: 15 euro/maand.

Beschikbaar vanaf 01/04/2024.

Bij interesse in dit appartement: vul het informatiefiche in bij "EXTRA INFORMATIE" en verstuur het naar verhuur@johantelen.be .

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 750
Algemeen
Type
Appartement
Referentie
E3I6MF17GFBM
Makelaar Code
JW/1951/TH/2024
EPC Waarde
94 kWh/m2
EPC Label
A
EPC Certificaat
72021-G-DBA_2017008966/EP17609/A002/D02/SD001
Prijs Geschiedenis
08 Mar 2024
€750 / Immobiliën Johan Telen
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com