Home Verhuurd Appartement 3630 Maasmechelen
Paul Lambertlaan 34-7
Kaart

Paul Lambertlaan 34-7

3630 Maasmechelen Appartement Verhuurd
31 m² wonen
Prijs op aanvraag

Ontdek Coaliving, een uniek woonconcept grenzend aan het prachtige Nationaal Park Hoge Kempen. In deze bijzondere leefomgeving bieden we zowel stijlvolle studio's als (duplex) appartementen, waarbij sommige volledig gemeubileerd zijn voor jouw gemak.

Het gebouw is ontworpen met het oog op gemeenschap en samenwerking, met verschillende gedeelde ruimtes zoals een Co-workspace en Co-chillspace. Geniet van het buitenleven op ons dakterras of in de gemeenschappelijke tuin, waar je kunt ontspannen en de banden met je buren kunt versterken. Extra faciliteiten zoals een exclusieve wasserette en privé parkeergelegenheid maken wonen in Coaliving nog aangenamer.

Elke studio is uitgerust met een open keuken en een comfortabele leefruimte. Daarnaast beschikt het over een aparte badkamer met een moderne inloopdouche, toilet en een wastafelmeubel.

Voor meer informatie bezoek je onze website www.coaliving.be. Ontdek de voordelen van co-living en maak van Coaliving jouw nieuwe thuis!

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Paul Lambertlaan 34-7 - 3630 Maasmechelen - Coaliving is een project dat gelegen is direct naast het nationaal park hoge Kempen. Het biedt zowel studio’s als (duplex) appartementen aan. Enkele hiervan zijn bemeubeld. Het gebouw beschikt over verschillende gemeenschappelijke ruimtes zoals een Co-workspace, Co-chillspace, dakterras en gemeenschappelijke tuin. Verder beschikt het gebouw van een wasserette waar de bewoners exclusief gebruik van kunnen maken. Er is ook een privé parking aanwezig.

De studio beschikt over een open keuken met leefruimte en een aparte badkamer met inloopdouche, toilet en wastafelmeubel met lavabo.

Voor uitgebreidere info, neem zeker een kijkje op www.coaliving.be

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
31 m2
Referentie
WLRZV2PVCXD1
Makelaar Code
861A
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com