Home Te Huur Appartement 3630 Maasmechelen
Joseph Smeetslaan 1-10
Kaart

Joseph Smeetslaan 1-10

3630 Maasmechelen Appartement Te Huur
1 slaapkamers

Dit recente appartement, met al het moderne comfort aanwezig, bevindt zich perfect gelegen op een strategische plek. Op loopafstand vind je diverse winkels, horeca en culturele bezienswaardigheden.

Het eerste verdieping appartement heeft een riante leefruimte van ongeveer 45 vierkante meter. De indeling omvat een slaapkamer, een volledig ingerichte keuken en badkamer, een gezellige woonkamer en een leuk overdekt terras. Extra gemak wordt geboden door de ondergrondse privé parkeerplaats, een echte bonus voor stadsbewoners.

Het pand is uitstekend onderhouden, onlangs volledig opnieuw geschilderd en beschikt over vloerverwarming aangestuurd door een warmtepomp. De vaste kosten dekken onderhoud van de lift, beheer van de gemeenschap door de syndicus en het gemeenschappelijk water- en elektriciteitsverbruik, zonder dat hier een jaarlijkse afrekening tegenover staat. Dit is een stijlvolle en praktische woonoplossing op een toplocatie.

* * *

Joseph Smeetslaan 1-10 - 3630 Maasmechelen - Recente appartement voorzien van alle modern comfort.

Dit appartement ligt perfect en bevindt zich op een strategische locatie op wandelafstand van winkels, horeca, cultuur,....

Het appartement op de eerste verdieping heeft een bewoonbare oppervlakte van +/- 45m² en bestaat uit één slaapkamer, een ingerichte keuken en badkamer, een knusse living en leuk overdekt terras. Er is ook één ondergrondse private autostandplaats voorzien wat zeker een groot plus punt is.

Tot slot is het pand volledig geverfd en beschikt het ook over een vloerverwarming gestuurd door een warmtepomp.

De vaste kosten zijn voor het onderhoud van de lift, het onderhoud van de gemeenschap, syndicus, gemeenschappelijk water- en elektriciteitsverbruik ZONDER jaarlijkse afrekening.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 650
Algemeen
Type
Appartement
Referentie
E2IPK02H5AS7
Makelaar Code
H2622-N
EPC Waarde
62 kWh/m2
EPC Label
A
EPC Certificaat
73107-G-DBA_2017013832/EP10894/A001/D01/SD015
Prijs Geschiedenis
21 Mar 2024
€650 / Group I.N.C.
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com