Kaart

Dorpsstraat 79

9870 Machelen Appartement Verhuurd
90 m² wonen
106 m² perceel
2 slaapkamers
€775

Ontdek dit schitterende gelijkvloerse appartement, gelegen in het pittoreske dorp van Machelen. Dit dorp staat bekend als de geboorteplaats van kunstenaar Roger Raveel en bevindt zich vlakbij essentiële faciliteiten zoals winkels, scholen en een sporthal. Ook de nabijheid van verscheidene invalswegen is een pluspunt.

Dit instapklare appartement heeft een eigen ondergrondse parkeerplaats. Het interieur bestaat uit een gastvrije inkomhal met vestiaire en gastentoilet, die je verder leidt naar een open keuken. De keuken is volledig uitgerust met een granieten werkblad, vitrokeramische kookplaat, vaatwasser, combi-oven, koelkast, afzuigkap en spoelbak, en sluit naadloos aan op een lichte en ruime leefruimte.

De grote schuiframen zorgen voor maximale lichtinval en geven toegang tot een royaal terras van 16 m², ideaal om te genieten van de buitenlucht. Naast de keuken vind je ook een praktische berging.

Het appartement bevat een ruime masterbedroom met tv- en internetaansluiting. De stijlvolle badkamer is voorzien van een indrukwekkende inloopdouche met mozaïektegels, een comfortabele handdoekdroger en een dubbele wastafel met spiegelkast. Naast de badkamer is er een ruime dressing aanwezig die gemakkelijk kan worden omgevormd tot een tweede slaapkamer.

De gemeenschappelijke kosten bedragen slechts 50 euro per maand. Voor meer informatie of een bezichtiging, neem contact op via info@excellent-vastgoed.be. Ervaar zelf de charmante sfeer van dit uitzonderlijke gelijkvloers appartement in Machelen.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Dorpsstraat 79 - 9870 Machelen - Dit prachtig gelijkvloers appartement beschikt over ondergrondse autostaanplaats en is instapklaar.
Het is residentieel gelegen in het dorp van het idyllische Machelen, het geboortedorp van kunstenaar Roger Raveel, maar toch dicht bij invalswegen, winkels, school, sporthal,...
Dit appartement bestaat uit een inkomhal met vestiaire en gastentoilet, een open keuken (granieten werkblad, vitrokeramische kookplaat, vaatwasmachine, combi-oven, koelkast, dampkap en spoelbak) met aansluitend de lichtrijke leefruimte.
Dankzij het schuifraam geniet u van maximale lichtinval, en heeft u toegang tot het terras van maar liefst 16 m². Aanpalend aan de keuken bevindt zich een berging.
De ruime masterbedroom is voorzien van TV- en internetaansluiting.
De ingerichte badkamer beschikt over een prachtige inloopdouche (mozaïektegels), handdoekdroger en dubbele lavabo met spiegelkast.
Bovendien is er nog een ruime dressing aanwezig naast de badkamer, die perfect kan worden omgevormd tot tweede slaapkamer.

Gemeenschappelijke kosten slechts € 50,00/maand!

Indien u meer informatie of een plaatsbezoek wenst, contacteer via info@excellent-vastgoed.be.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 775
Algemeen
Type
Appartement
Grond oppervlakte
106 m2
Bewoonbare oppervlakte
90 m2
Referentie
6HCFZCVBPC6X
Makelaar Code
4101
Prijs Geschiedenis
13 Mar 2024
€775 / Excellent Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com