Kaart

Edestraat 23-A2

9990 Maldegem Appartement Te Huur
92 m² wonen
2 slaapkamers
Prijs op aanvraag Lening simuleren

Gelegen in de Edestraat in Maldegem, ligt dit fraaie appartement op een ideale locatie voor iedereen die van rust en natuur houdt, maar toch centraal wil wonen. De entreehal herbergt een aparte fietsenstalling die afgesloten kan worden, en in de kelder heb je de beschikking over extra opslagruimte, privé en gemakkelijk bereikbaar met de lift.

Het appartement zelf heeft een ruime indeling, te beginnen met een brede inkomhal inclusief apart toilet. De grote leefruimte is voorzien van grote ramen aan de voorkant, zodat je kunt genieten van een prachtig uitzicht over het park van Maldegem. De moderne, open keuken is uitgerust met alle benodigde apparatuur. Daarnaast is er een aparte ruime berging met wasmachineaansluiting. Twee slaapkamers, ook met grote raampartijen en hetzelfde prachtige parkzicht, bevinden zich aan de voorkant van het appartement. Verder biedt het appartement een aparte, volledig ingerichte dressingkamer. De badkamer is uitgerust met een bad, een douche, een wastafel en een toilet.

De volledige lengte van het appartement wordt geflankeerd door een terras aan de voorkant, een heerlijke plek om te ontspannen. De maandelijkse gemeenschappelijke kosten bedragen €50. Er bestaat ook een optie om een garage bij te huren voor slechts €50 per maand.

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak op 0494/30.99.78 of via e-mail naar jonas@solvas.be.

* * *

Edestraat 23-A2 - 9990 Maldegem - Het appartement gelegen in de Edestraat te Maldegem bevindt zich op de ideale ligging wie houdt van rust en natuur maar toch in het centrum wilt wonen.

In de inkomhal is een afzonderlijke fietsenberging dat kan worden afgesloten. Beneden in de kelder is er nog een ruime kelderberging (privatief). De kelder is alsook bereikbaar via de lift.

De indeling van het appartement is als volgt: ruime inkomhal met afzonderlijk toilet, ruime leefruimte met grote raampartijen langs de voorkant met zicht over het park van Maldegem, open keuken ingericht met toestellen, afzonderlijke ruime berging met aansluiting voor wasmachine, langs de voorkant zijn er nog 2 slaapkamers gesitueerd met grote raampartijen en alsook zicht over het park. Er is een afzonderlijke ingerichte dressing kamer. De badkamer beschikt over een bad, douche, lavabo en toilet.

Langs de voorkant bevindt zich het terras met de volledige lengte van het appartement waar het heerlijke vertoeven is.

De gemeenschappelijke kosten bedragen €50/maand.

Er is de ... mogelijkheid voor het bijhuren van een garage voor €50/maand.

Aarzel zeker niet ons te contacteren voor het maken van een vrijblijvende afspraak: 0494/30.99.78 of mail naar jonas@solvas.be Lees meer Verberg

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
1998
Bewoonbare oppervlakte
92 m2
Referentie
GTDO4TDHDNCG
Makelaar Code
JS/2355
EPC Waarde
109 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
202104030002396777RES1
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com