Home Verhuurd Appartement 6001 Marcinelle
Rue Florian Montagne 87
Kaart

Rue Florian Montagne 87

6001 Marcinelle Appartement Verhuurd
110 m² wonen
Prijs op aanvraag

Dit twee-slaapkamerappartement met terras, gelegen op de tweede verdieping en bereikbaar via een lift, biedt ruime en comfortabele woonmogelijkheden. Het hart van de woning is de royale woonkamer die naadloos overgaat in een keuken. De keuken opent op een gezellig terras waar je kunt genieten van de buitenlucht. Een badkamer met bad, toilet en wastafel en een afzonderlijk nachthal completeren de indeling. Er is een extra apart toilet voor het comfort van de gasten.

Het appartement beschikt over twee slaapkamers die voldoende ruimte bieden voor comfortabel wonen. Dankzij de aanwezigheid van centrale verwarming op stadsaardgas met een condensatieketel kan de verwarming eenvoudig worden geregeld. Extra kenmerken van de woning zijn PVC-ramen met dubbele beglazing die zorgen voor geluidsisolatie en warmteregeling, en een wettelijk goedgekeurde elektrische installatie. Voor extra beveiliging is er een parlofoon aanwezig.

De maandelijkse kosten bedragen 90 euro. Dit omvat het onderhoud van de gemeenschappelijke delen zoals de lift, het schoonmaken, de elektriciteit en het onderhoud van de ketel. Deze goed onderhouden residentie biedt comfort en gemak in één pakket, ideaal voor wie op zoek is naar een prettige woonruimte.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Rue Florian Montagne 87 - 6001 Marcinelle - APPARTEMENT 2 CHAMBRES AVEC TERRASSE SITUE AU 2EME ETAGE AVEC ASCENSEUR

Descriptif :

Spacieux living, cuisine avec terrasse, salle de bain avec baignoire wc et point d'eau, hall de nuit, wc séparé, 2 chambres. Caractéristiques : Chauffage central au gaz de ville avec chaudière murale à condensation, chassis double vitrage en PVC, installation électrique conforme, parlophone, ascenseur. Charges : 90€ / mois (gestion des parties communes : ascenseur, nettoyage, électricité, entretien chaudière)

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
110 m2
Referentie
20JMIDXCZAME
EPC Certificaat
20200224021621
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com