Home Verhuurd Appartement 6001 Marcinelle
Rue Vital Françoisse 115
Kaart

Rue Vital Françoisse 115

6001 Marcinelle Appartement Verhuurd
70 m² wonen
€595

Gelegen in het groene hart van de Parc de la Villette in Marcinelle, staat een licht en veilig appartement te huur, ideaal gelegen nabij tal van voorzieningen en belangrijke verkeersaders. Dit appartement op de zevende verdieping van een blok dat bereikbaar is met twee liften, straalt een rustige sfeer uit binnen zijn verzorgde residentiële omgeving.

Het ruime interieur bestaat uit een inkomhal, een volledig uitgeruste keuken met oven, kookplaat, afzuigkap, koelkast en vriezer, een grote woonkamer, een nachthal, een afzonderlijk toilet en een slaapkamer. De badkamer komt ook met ingebouwde kastruimte voor extra gemak. Het appartement is voorzien van een intercom bij zowel de ingang van het gebouw als bij de beveiligde gate, en biedt voldoende parkeermogelijkheden rond het gebouw.

De kosten bedragen 195 euro per maand, dit omvat warm en koud water, verwarming en alle gemeenschappelijke kosten zoals lift, schoonmaak, parkonderhoud en videobewaking. Met een energieprestatiecertificaat (PEB) van 'C' en 181 kWh/m2 per jaar is deze woning direct beschikbaar tegen een huurprijs van 595 euro per maand.

Voor meer informatie of een afspraak kunt u terecht op www.bureausavini.be of neem contact op met Bureau Savini via 071/535.796.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Rue Vital Françoisse 115 - 6001 Marcinelle - Marcinelle - à louer un appartement lumineux dans le Parc de la Villette.
Une résidence arborée, tranquille, sécurisée et proche de toutes les commodités ainsi que des axes routiers. I
Il se compose d'un hall d'entrée- cuisine entièrement équipée (four, taque, hotte, frigo, congélateur), vaste séjour, hall de nuit, WC indépendant, 1 chambre - salle de bain avec placards. Logement situé au 7 ème étage d'un bloc d'appartement accessible au moyen de 2 ascenseurs. Interphone à l'entrée de l'immeuble ainsi qu'à la barrière qui sécurise la résidence. Multiples emplacements de parking aux abords de l'immeuble.
Charges 220 euros de provision comprenant eau chaude et froide, le chauffage et toutes les charges communes (ascenseur, nettoyage communs, entretien du parc, caméras de surveillance...)
Libre de suite
Loyer 595 euros
PEB C 181 kWh/m2.an
20230921005310
www.bureausavini.be
Bureau Savini 071/535.796

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 595
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
70 m2
Referentie
DX6P4T8B4FWX
EPC Waarde
181 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
20230921005310
Prijs Geschiedenis
23 Mar 2024
€595 / Bureau Savini
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com