Home Verhuurd Appartement 2800 Mechelen
Leuvensesteenweg 72-1-01
Kaart

Leuvensesteenweg 72-1-01

2800 Mechelen Appartement Verhuurd
82 m² wonen
2 slaapkamers
€995

Ontdek dit prachtige appartement, ideaal gelegen nabij het hart van Mechelen, vlakbij het station. Verlicht door de zon op je zuidelijk terras met een grootte van 43 vierkante meter, is dit je perfecte plek voor ontspanning in de buitenlucht. Met een extra bonus van een garagebox, hoef je nooit meer te stressen over parkeren.

Gelegen op de eerste verdieping van een recent gerenoveerd gebouw, wordt je verwelkomd in een ruime woonkamer, compleet met een volledig uitgeruste open keuken. Het gemak wordt verder versterkt door de schuifdeur die toegang geeft tot je zonovergoten terras. Dit appartement biedt ook voldoende opbergmogelijkheden, een wasruimte en twee grote slaapkamers voor je comfort, afgewerkt met automatische rolluiken.

Wandel naar de prachtige badkamer, voorzien van een ruime inloopdouche, wastafel met meubel en toilet. Het hele appartement is in perfecte staat, inclusief lichtpunten en gordijnaccessoires.

Je eigen tellers zijn beschikbaar voor een eenvoudige schatting van je verbruik. Daarnaast bedragen de kosten voor gemeenschappelijke delen zoals elektriciteit en herstellingen slechts 25 euro per maand.

Perfect gesitueerd, profiteer je van de nabijheid van openbaar vervoer, winkels en het bruisende stadsleven van Mechelen. Praktisch en milieuvriendelijk, dit appartement is voorzien van een condensatiegasverwarming en automatische ventilatie. Dit is het perfecte pand om te genieten van stedelijk wonen in zijn beste vorm.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Leuvensesteenweg 72-1-01 - 2800 Mechelen - Prachtig appartement met zuid gericht terras (43m²) en garagebox vlakbij het centrum en het station van Mechelen. 1ste verdieping in recent gerenoveerd gebouw. 1ste verdieping: Inkomhal, ruime woonkamer met open plan volledig ingerichte keuken en toegang met schuifraam tot het zuid gericht terras van 43m², berging, wasplaats, 2 slaapkamers met automatische rolluiken, prachtige badkamer met ruime inloopdouche, wastafel in meubel en toilet. Aparte garagebox. Alles in perfecte staat, lichtpunten en gordijnaccessoires zijn aanwezig. Alle tellers zijn individueel. Forfait: 25€/maand voor kosten van gemeenschappelijke delen (elektriciteit, herstellingen, ...). Vlakbij openbaar vervoer, winkels, stad, ... Condensatie gas verwarming en automatische ventilatie aanwezig.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 995
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2010
Bewoonbare oppervlakte
82 m2
Referentie
E1RM7LRC6-NR
Makelaar Code
356217
EPC Waarde
272 kWh/m2
EPC Label
C
EPC Certificaat
2773089
Prijs Geschiedenis
14 Mar 2024
€995 / Ifac Service
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com