Kaart

2800 Mechelen Appartement Verhuurd
69 m² wonen
1266 m² perceel
1 slaapkamers
€800

Gelegen in een uitzonderlijk rustige buurt, op een steenworp afstand van het dynamische centrum van Mechelen, vind je dit prachtige gelijkvloers appartement met één slaapkamer. Vergeet niet dat winkels, scholen en openbaar vervoer rijkelijk voor handen zijn.

Het appartement verwelkomt je met zijn ruime inkomhal die leidt naar de lichte woonkamer. De open keuken, met goed onderhouden toestellen, draagt bij aan de gezelligheid en openheid van de woning, waardoor je gemakkelijk toegang hebt tot het mooie noord-oost gelegen terras. Daarnaast biedt de woning een praktische berging die je via de inkomhal kunt betreden.

Een nachthal leidt je verder naar de ruime slaapkamer en de volledig uitgeruste badkamer met douche en lavabo. Het appartement beslaat een oppervlakte van 69 vierkante meter en heeft een EPC van 183 kWh/m² per jaar.

De maandelijkse provisie voor de gemeenschappelijke kosten bedraagt 50 euro en het appartement wordt beschikbaar gesteld vanaf 1 april 2024. Zowel het perceel als het gebouw vallen in overstromingsgevoeligheidsklasse A, wat betekent dat ze weinig tot geen risico lopen op overstroming.

Of je nu je eerste stap zet in de wereld van vastgoed of gewoon op zoek bent naar een comfortabele woning in Mechelen met alle nodige voorzieningen binnen handbereik, dit appartement is zeker een bezichtiging waard.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Gelijkvloers appartement met 1-slaapkamer in Mechelen
Ligging: Deze prachtige residentie is uitermate gunstig gelegen. Je kan genieten van de rust, maar bent op wandel/fietsafstand van het centrum van Mechelen. Winkels, scholen, openbaar vervoer in overvloed.
Indeling: inkomhal, woonkamer met open keuken, berging, slaapkamer, badkamer en terras
Beschrijving: Dit ruime 1-slaapkamer appartement, op de gelijkvloerse verdieping, heeft een Noord-Oost terras. We betreden het appartement via een mooie inkomhal. De lichte woonkamer met open keuken, geeft toegang tot het gezellige terras. De keuken werd goed onderhouden en is voorzien van de nodige toestellen. Vanuit de inkomhal betreed je de praktische wasplaats/berging. Via de nachthal komen we in de ruime slaapkamer en geïnstalleerde badkamer met lavabo en douche. 
Bijzonderheden: - Provisie gemene kosten 60 euro- Beschikbaar vanaf 1/04/2024- Oppervlakte 69m² (cfr. EPC)- EPC 183 kWh/m² jaar
Overstromingsgevoeligheid perceel: klasse A
Overstromingsgevoeligheid gebouw: klasse A

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 800
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
1994
Grond oppervlakte
1266 m2
Bewoonbare oppervlakte
69 m2
Referentie
UD-SCOWYGTOO
Makelaar Code
138172
EPC Waarde
183 kWh/m2
EPC Label
B
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Ja
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Nee
Prijs Geschiedenis
17 Mar 2024
€800 / Heylen Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com