Kaart

2800 Mechelen Appartement Te Huur
77 m² wonen
2 slaapkamers

Dit charmante appartement met twee slaapkamers en terras is gelegen aan de pittoreske Vaart. Met een ideale en strategische ligging biedt het een adembenemend uitzicht op de Vaart en ligt het op loopafstand van het stadscentrum, het treinstation, het Vrijbroekpark, scholen en openbaar vervoer. Bovendien zorgt de vlotte verbinding naar de E19 voor een moeiteloze pendel tussen Antwerpen en Brussel.

Het appartement bevindt zich op de derde verdieping en is gemakkelijk bereikbaar via de trap. Het interieur baadt in natuurlijk licht dankzij de open woonruimte met keuken. De keuken is uitgerust met alle nodige apparatuur, waaronder een fornuis, koelkast, oven en vaatwasser. Verder beschikt het appartement over twee comfortabele slaapkamers, een badkamer met douche, wastafel en toilet, en een praktische berging met wasmachineaansluiting. Het overdekte terras, dat toegankelijk is via de tweede slaapkamer, biedt een rustig plekje om te ontspannen en te genieten van het prachtige uitzicht.

Kortom, dit appartement biedt het perfecte evenwicht tussen bruisend stadsleven en ontspannende natuur. Met een EPC van 260 kWh/m² en geen extra kosten belooft dit een energiezuinige en kostenbesparende woning te zijn. De onmiddellijke beschikbaarheid is bovendien ideaal voor wie snel wil verhuizen. Mis deze kans niet en ontdek dit prachtige appartement aan de Vaart.

* * *

Appartement met 2 slaapkamers en terras aan de Vaart
Ligging: Het appartement heeft een zeer gunstige ligging met een idyllisch uitzicht over de Vaart.  Dit appartement is op wandel- en fiets afstand gelegen van het centrum, station, Vrijbroekpark en tevens winkels, scholen en openbaar vervoer. Er is ook een vlotte verbinding naar de E19 Antwerpen - Brussel.
Indeling: Leefruimte met open keuken, 2 slaapkamers, badkamer, berging en terras
Beschrijving: Het appartement is gelegen op de 3de verdieping en te bereiken via de trap. We betreden het appartement en komen terecht in de lichtrijke leefruimte met open keuken. De keuken is uitgerust met een kookvuur, koelkast, oven en vaatwasser.Verder heeft het appartement 2 slaapkamers, een badkamer en een berging. De badkamer is uitgerust met een douche, wastafel en toilet. In de berging bevindt zich de aansluiting voor het wasmachine. Via de 2de slaapkamer heeft men toegang tot het overdekt terras.
Kortom, een leuk appartement met een mooi uitzicht op een goede locatie!
Extra:- EPC: 260 kWh/m²- Onmiddellijk beschikbaar- Geen extra kosten

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 850
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
77 m2
Referentie
Q4HOPAB9TCRG
Makelaar Code
82650
EPC Waarde
260 kWh/m2
EPC Label
C
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
In aanvraag
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Niet van toepassing
Verkavelingsvergunning
Niet van toepassing
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
17 Mar 2024
€850 / Heylen Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com