Home Te Huur Appartement 2800 Mechelen
Grote Nieuwedijkstraat 262-bus-203
Kaart

Grote Nieuwedijkstraat 262-bus-203

2800 Mechelen Appartement Te Huur
92 m² wonen
2 slaapkamers

Ben je op zoek naar een ruim en energiezuinig appartement in de levendige stad Mechelen, dat op wandel- of fietsafstand ligt van alle voorzieningen zoals scholen, winkels en openbaar vervoer? Kijk dan zeker naar dit appartement met een aangenaam terras en een uitstekende verbinding naar Antwerpen, Brussel en Leuven.

Bij binnenkomst in het appartement, bereikbaar via trap of lift, word je verwelkomd in een inkomhal, compleet met apart gastentoilet en vestiaireruimte. Deze leidt je naar de lichtrijke woonkamer, waar er genoeg ruimte is voor zowel een eettafel als een comfortabele zithoek. De open keuken is volledig uitgerust, alles wat je nodig hebt om een heerlijke maaltijd te bereiden.

Vanuit de woonkamer stap je zo het rustige terras op, een kleine oase waar je in alle stilte kunt genieten. Het appartement heeft eveneens twee ruime slaapkamers, een badkamer met ligbad, douche en een dubbele lavabo, en een praktische (was)berging.

Heb je een auto? Geen probleem! Bij dit appartement hoort een garagebox die je verplicht dient bij te huren voor 75 euro per maand. Dit recente appartement is ideaal gelegen; op loop- en fietsafstand van het centrum van het prachtige Mechelen, het Nekkerspoelstation, de fiets-o-strade en Mechels Broek. Geïnteresseerd? Neem contact met ons op via info@demakelaardij.be of bel naar 015/20.20.82 voor een afspraak!

* * *

Grote Nieuwedijkstraat 262-bus-203 - 2800 Mechelen - Prachtig en energiezuinig appartement met aangenaam terrasOp zoek naar een ruim appartement met aangenaam terras op wandel/fietsafstand van het centrum van de bruisende stad Mechelen, alle voorzieningen (scholen, winkels, openbaar vervoer) en met een goede verbinding naar Antwerpen-Brussel-Leuven? Dan is dit appartement zeker wat u zoekt!U kan het appartement bereiken met de trap of met de lift. U komt binnen in de inkomhal met apart gastentoilet en vestiaireruimte. Van hieruit komt u in de lichtrijke woonkamer waar u ruimte heeft voor een grote eettafel en een ruime zithoek. In de open keuken beschikt u over alle comfort om een lekkere maaltijd te bereiden.Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot het heerlijk terras waar u in alle stilte kan genieten van de rust.Dit appartement beschikt over 2 ruime slaapkamers, een badkamer met ligbad, douche en lavabomeubel met dubbele lavabo en een (was)berging.Beschikt u over een auto? Dat is geen probleem want met dit appartement beschikt u over een garagebox die u verplicht dient bij te huren voor 60 euro/maand.Dit recent appartement is gelegen op wandel/fietsafstand van het centrum van de mooie stad Mechelen, Nekkerspoelstation, vlakbij de fiets-o-strade en Mechels Broek. Ideaal dus! Nietwaar?Interesse? Bel of mail ons en maak een afspraak voor een bezoek! (info@demakelaardij.be of 015/20.20.82)

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 845
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
92 m2
Referentie
UWSH5VZN5BJG
Makelaar Code
4998
EPC Waarde
80 kWh/m2
EPC Label
A
EPC Certificaat
20231212
Prijs Geschiedenis
22 Apr 2024
€845 / De Makelaardij
18 Mar 2024
€895 / De Makelaardij
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com