Kaart

Muntstraat 2-201

2800 Mechelen Appartement Verhuurd
107 m² wonen
2 slaapkamers
Prijs op aanvraag

Ontdek een verborgen schat in het hartje van Mechelen. Dit stijlvolle appartement combineert de levendigheid van de stad met rust en luxe. Geniet van modern wooncomfort op een boogscheut van de Grote Markt, omringd door cultuur, gastronomie en geschiedenis.

Laat je verwelkomen door een ruime woonkamer, badend in natuurlijk licht dankzij de vloer tot plafond hoge ramen. De parketvloer voegt een extra vleugje stijl toe aan de kamer. De open keuken nodigt zowel uit voor rustige ochtenden als gezellige avonden. Geniet van een prachtig uitzicht op de iconische Sint-Romboutstoren vanaf je eigen terras.

Ruimte is geen issue in dit appartement. Naast de hoofdslaapkamer van 16 vierkante meter met aansluitend terras, heeft het ook nog landelijke, kleinere kamer van 8 vierkante meter, een moderne badkamer, een vestiaire met apart toilet, en voldoende opbergruimte in de berging en private kelderberging.

Het Clarenhof biedt bovendien een prachtige binnentuin, waar het Vlietje haar weg vindt. Dit is een serene plek waar je even kunt ontsnappen aan de drukte van de stad. Dankzij de centrale ligging van Mechelen, heb je ook snelle en gemakkelijke verbindingen naar steden als Brussel, Leuven, Antwerpen en Gent.

Bovendien draagt dit appartement duurzaamheid hoog in het vaandel. Het E-peil van E51 is te danken aan vele energiezuinige voorzieningen zoals een ventilatiesysteem D, aluminium ramen met hoogrendementsglas en een gaswandcondensatieketel.

Huur dit appartement voor 1.150 euro per maand, plus 90 euro gemeenschappelijke kosten. Een private kelderberging is inbegrepen en er is een ondergrondse parkeerplaats beschikbaar voor slechts 100 euro extra per maand. Beschikbaar vanaf 1 mei 2024. Bezoek momenten zijn mogelijk vanaf woensdag 3 april.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Muntstraat 2-201 - 2800 Mechelen - Ontdek een parel in het hart van Mechelen, waar modern wonen en stedelijke charme samensmelten.

Dit appartement van 107 m2, gelegen pal in het bruisende centrum van Mechelen, is de perfecte mix tussen stadscomfort en rustige luxe. Op een steenworp van de Grote Markt, omringd door cultuur, gastronomie en historie.
Stel je voor: een ruime woonkamer op een stijlvolle parket met ramen van vloer tot plafond, waar het natuurlijke licht door binnenvalt. De open keuken is ideaal voor zowel relaxte ochtenden als gezellige avonden. Het eerste terras biedt een adembenemend uitzicht op de iconische Sint-Romboutstoren.
Verder beschikt het appartement over 2 slaapkamers; 1 grote hoofdslaapkamer van 16 m² met aansluitend terras en een charmante kleinere kamer van 8 m², een moderne badkamer, vestiaire met apart toilet, en voldoende opbergruimte in de berging, alsook in private kelderberging. Zo is er in dit appartement plaats voor alles wat je nodig hebt wat betreft comfort.
Het Clarenhof biedt nog een prachtige binnentuin waar het Vlietje ontspringt. Een serene plek waar je even kunt ontsnappen aan de stadsdrukte.
Mechelen ligt centraal, met vlotte verbindingen naar steden als Brussel, Leuven, Antwerpen en Gent.

Details:
Huurprijs 1.150 euro + 90 euro gemeenschappelijke kosten,
Inclusief private kelderberging,
Ondergrondse staanplaats beschikbaar voor 100 euro/maand,
Beschikbaar vanaf: 1 mei 2024
Bezoekmoment mogelijk vanaf woensdag 3 april.
Duurzaamheid is sterk aanwezig; energiezuinig met E-peil: E51 (Ventilatiesysteem D, ALU ramen met HR glas, gaswandcondensatieketel, ...)

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2013
Bewoonbare oppervlakte
107 m2
Referentie
IFU2TKHY17FE
Makelaar Code
839512
EPC Waarde
85 kWh/m2
EPC Label
A
EPC Certificaat
2882749
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Niet van toepassing
Bestemming
Woongebied met cult., historische en/of estetische waarde
Overstromingsgebied
Nee
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com