Kaart

Europalaan 32

2800 Mechelen Appartement Te Huur
2 slaapkamers

Dit stijlvol appartement met terras en autostaanplaats ligt op een uitstekende locatie, op slechts een korte fietsrit van het bruisende centrum van Mechelen. Het bevindt zich op de derde verdieping van een modern complex, gemakkelijk bereikbaar met de lift.

Bij binnenkomst wordt u verwelkomd door een ruime inkomhal, compleet met een apart toilet. De lichte woonruimte ademt een open sfeer uit dankzij de volledig geïnstalleerde open keuken, perfect voor gezellige kookavonden. Via de nachthal heeft u toegang tot twee comfortabele slaapkamers en een stijlvolle badkamer met een praktische inloopdouche.

Daarnaast is er ook een handige berging voorzien met aansluitingen voor uw wasmachine en droogkast. Het absolute hoogtepunt van dit appartement is echter het aangename terras aan de voorzijde. Hier kunt u heerlijk ontspannen na een drukke dag.

Een autostaanplaats en een kelderberging zijn inbegrepen in de huurprijs. Het appartement is beschikbaar voor verhuur vanaf 1 juni 2024. De algemene kosten bedragen 65 euro per maand en omvatten onder andere het onderhoud van de gang en lift.

Voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen, kunt u contact opnemen via telefoonnummer 015 34 34 34 of per e-mail via info@immovos.be. Dit charmante appartement in Mechelen biedt alles wat u nodig heeft voor een comfortabel en zorgeloos leven.

* * *

Europalaan 32 - 2800 Mechelen - Een stijlvol appartement met terras en autostaanplaats, gunstig gelegen op fietsafstand van het centrum van Mechelen.Gelegen op de derde verdieping, bereikbaar per lift.Indeling:Lichtrijke woonruimte met volledig geïnstalleerd open keuken.Een nachthal geeft toegang tot twee slaapkamers en een badkamer met inloopdouche en apart gastentoilet.Tevens is er een berging met aansluitingen voor wasmachine en droogkast aanwezig.Het appartement beschikt over een aangenaam terras aan de voorzijde.Een autostaanplaats en een kelderberging zijn in de huurprijs inbegrepen.Dit appartement is beschikbaar vanaf 01/06/2024.De algemene kosten voor o.a. het onderhoud van de gang en lift bedragen 65 euro per maand.Voor meer informatie of het plannen van een bezichtiging kunt u contact opnemen via 015 34 34 34 of via e-mail naar info@immovos.be.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 950
Algemeen
Type
Appartement
Referentie
7980J2Y3V9UE
Makelaar Code
3870
EPC Waarde
53 kWh/m2
EPC Label
A
Prijs Geschiedenis
25 Mar 2024
€950 / Immovos
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com