Home Verhuurd Appartement 2800 Mechelen
Koning Albertplein 7
Kaart

Koning Albertplein 7

2800 Mechelen Appartement Verhuurd
€650

Op zoek naar een gezellig nestje in het hart van Mechelen? Ontdek deze prachtig gerenoveerde studio, strategisch gelegen vlakbij het centraal station en op slechts een steenworp afstand van het bruisende stadscentrum. Met 47 vierkante meter aan woongenot biedt deze studio de perfecte combinatie van comfort en functionaliteit.

Een slim ontworpen houten paneel scheidt de leef- en slaapruimte, waardoor u kunt genieten van zowel openheid als privacy. De stijlvolle en eigentijdse badkamer is uitgerust met een douche voor uw comfort, terwijl de volledig geïnstalleerde keuken voorzien is van alle benodigdheden voor culinaire creativiteit. Bovendien zorgt de handige berging ervoor dat al uw spullen netjes opgeborgen kunnen worden.

Naast de voordelen van het wonen in de studio zelf, zult u ook profiteren van de centrale ligging. U bent omringd door een verscheidenheid aan winkels, restaurants en culturele voorzieningen die Mechelen te bieden heeft. Voor uw gemak zijn de kosten voor het gebruik van de lift, het onderhoud van de gemeenschappelijke delen en privé waterverbruik slechts 70 euro per maand.

Mis deze unieke kans niet om de charmes van het stadsleven te ervaren in deze prachtige studio. Neem vandaag nog contact met ons op via info@immovos.be of bel ons op 0492 63 58 05 voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen. Haast u, want deze parel zal snel van de markt zijn!

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Koning Albertplein 7 - 2800 Mechelen - Ontdek deze prachtig gerenoveerde studio, gelegen aan het centraal station van Mechelen, op wandelafstand van het centrum.Met een bewoonbare oppervlakte van 47 m² biedt deze studio een comfortabele leefruimte.De woon- en slaapruimte zijn slim gescheiden door een stijlvol houten paneel, waardoor een gevoel van ruimte en privacy wordt gecreëerd.De studio beschikt over een eigentijdse badkamer met douche, een volledig geïnstalleerde keuken, een praktische berging.De kosten voor het gebruik van lift, onderhoud algemene delen en privé waterverbruik: 70 euro/maandGeniet van het gemak van wonen in deze centrale locatie, omringd door winkels, restaurants en culturele voorzieningen.De kosten voor het gebruik van lift, onderhoud algemene delen en privé waterverbruik: 70 euro/maandMis deze unieke kans niet om in deze prachtige studio te wonen. Neem vandaag nog contact met ons op via info@immovos.be of 0492 63 58 05 voor meer informatie en om een bezichtiging te plannen.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 650
Algemeen
Type
Appartement
Referentie
8DOZR7MJ711Y
Makelaar Code
3875
EPC Waarde
232 kWh/m2
EPC Label
C
Prijs Geschiedenis
25 Mar 2024
€650 / Immovos
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com