Kaart

Bleekstraat 18

2800 Mechelen Appartement Verhuurd
2 slaapkamers
€850

Genesteld in een begeerlijke locatie, op slechts wandelafstand van het stadscentrum en scholen, bevindt zich dit prachtig gerenoveerde appartement, doordrenkt met moderniteit en comfort. Dit vernieuwde appartement is makkelijk bereikbaar met openbaar vervoer, want zowel de bushalte als het station liggen op korte loopafstand.

Bij binnenkomst word je begroet door een ruime inkomhal, gevolgd door een apart toilet dat zorgt voor comfort en gemak. De woonkamer straalt een gezellige sfeer uit, ideaal om heerlijk te ontspannen na een lange dag. Daarnaast heeft de keuken een transformatie ondergaan met nieuwe apparatuur waar de enthousiaste thuiskok zal van houden. Het appartement beschikt verder over twee slaapkamers en een sprankelend nieuwe badkamer, uitgerust met een inloopdouche.

Als extraatje is er ook een kelder en buiten kan je genieten op het terras. Om tegemoet te komen aan de fietsliefhebbers, is er een fietsenstalling beschikbaar aan het gebouw. Houd er echter rekening mee dat er geen lift aanwezig is.

De kosten voor algemene delen zoals verwarming en water bedragen 105 euro per maand. Met een bewoonbare oppervlakte van 70 m², biedt dit appartement voldoende ruimte om zich thuis te voelen. Voor meer informatie of om een bezoek te regelen, neem gerust contact op via info@immovos.be. Deze woning biedt de perfecte mix van stedelijke connectiviteit en binnenlandse sereniteit.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Bleekstraat 18 - 2800 Mechelen - Zeer fijn gelegen op wandelafstand van het centrum en scholen.Ook makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. De bushalte en het station zijn op wandelafstand.Het appartement is net volledig gerenoveerd, nieuwe keuken, nieuwe badkamer, volledig geschilderd.Indeling: inkomhal met apart toilet, woonkamer, keuken, 2 slaapkamers, badkamer met inloopdouche, kelder, terras.Er is een fietsenstalling aanwezig aan het gebouw.Kosten algemene delen (incl verwarming en water) 105 euro/maandEr is geen lift aanwezig. Bewoonbare oppervlakte 70m²Voor meer info of een bezoek via info@immovos.be.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 850
Algemeen
Type
Appartement
Referentie
M0M16J97E5KH
Makelaar Code
3832
EPC Waarde
113 kWh/m2
EPC Label
B
Prijs Geschiedenis
25 Mar 2024
€850 / Immovos
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com