Kaart

Abeelstraat 81B

2800 Mechelen Appartement Te Huur
2 slaapkamers

Ontdek dit exclusieve, ruime en lichtovergoten appartement in Mechelen. Het is gunstig gelegen op fietsafstand van het levendige stadscentrum en biedt uitstekende verbindingen naar de Leuvense vaart en de E19, waardoor u vlot naar Brussel en Antwerpen kunt pendelen.

Bij binnenkomst wordt u verwelkomd door een inkomhal die leidt naar een sfeervolle woonkamer. Deze open woonruimte integreert naadloos met de volledig uitgeruste keuken, waardoor koken en entertainen een waar genot wordt. Een praktische berging, voorzien van aansluitingen voor wasmachine en droogkast, zorgt ervoor dat het huishouden efficiënt kan worden geregeld.

Het appartement beschikt over twee comfortabele slaapkamers van respectievelijk 16m² en 12m². De luxueuze badkamer is uitgerust met zowel een ligbad als een douche waardoor u kunt kiezen voor snelle verfrissing of ontspannen badmomenten. Er is ook een apart gastentoilet voorzien.

Een ruim terras aan zowel de voor- als achterzijde van het appartement nodigt uit tot ontspannen buitenmomenten. U heeft bovendien toegang tot een ondergrondse autostaanplaats en een extra buitenstaanplaats.

Het gebouw beschikt over een gemeenschappelijke binnentuin met een speelplaats. Dit is de ideale plek voor kinderen om veilig en zorgeloos te spelen. Maandelijkse kosten voor de gemeenschappelijke delen bedragen een provisie van €100.

Voor meer informatie over dit prachtige appartement in Mechelen, neem gerust contact op via info@immovos.be of bel ons op 0473 41 15 16.

* * *

Abeelstraat 81B - 2800 Mechelen - Exclusief ruim en lichtrijk appartement in Mechelen, gunstig gelegen op fietsafstand van het bruisende centrum en met uitstekende verbindingen naar de Leuvense vaart en de E19 richting Brussel en Antwerpen.Indeling:InkomhalSfeervolle woonkamer met volledig geïntegreerde open keukenPraktische berging met aansluitingen voor wasmachine en droogkastTwee comfortabele slaapkamersLuxueuze badkamer voorzien van ligbad en doucheApart gastentoiletRuim terras aan zowel voor- als achterzijde van het appartementOndergrondse autostaanplaats en bergingBijkomende buitenstaanplaatsAfmetingen slaapkamers:Slaapkamer 1: 16m²Slaapkamer 2: 12m²Het gebouwen complex beschikt tevens over een gemeenschappelijke binnentuin met een speelplaats, waar kinderen veilig en zorgeloos kunnen spelen.Maandelijkse kosten voor de gemeenschappelijke delen bedragen een provisie van €100.Voor verdere informatie kunt u contact opnemen via info@immovos.be of telefonisch op 0473 41 15 16

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 1.055
Algemeen
Type
Appartement
Referentie
0UMA4ZTJSP43
Makelaar Code
3867
EPC Waarde
108 kWh/m2
EPC Label
B
Prijs Geschiedenis
25 Mar 2024
€1.055 / Immovos
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com