Kaart

2450 Meerhout Appartement Verhuurd
89 m² wonen
2 slaapkamers
€795

Ontdek dit ruime appartement met twee slaapkamers, een terras en een carport. Gelegen in Meerhout, is het de ideale plek om te genieten van alle lokale voorzieningen. Winkels, scholen en openbaar vervoer liggen op een steenworp afstand. Bovendien zorgen de nabijgelegen E313 en de goede verbindingen met de omliggende gemeenten voor een vlotte bereikbaarheid.

Bij binnenkomst in dit ruime appartement word je verwelkomd door een lichte gang die je naar de woonkamer leidt met overvloedig natuurlijk licht. Dankzij de schuifdeuren loop je zo het aangename terras op. De keuken is een open concept ruimte, volledig geïnstalleerd en voorzien van alle comfort die je nodig hebt.

Daarnaast beschikt dit appartement over een praktische berging naast de keuken, met aansluiting voor wasmachine en droogkast. Veel comfort en gemak met twee slaapkamers, een apart toilet en een badkamer. De badkamer is uitgerust met een wastafel met opbergkasten en een bad met douche.

Als extra's komt dit appartement met een handige carport en is het beschikbaar vanaf 1 april 2024. De bruikbare vloeroppervlakte bedraagt 89 vierkante meter volgens het energieprestatiecertificaat. Het appartement profiteert van CV op gas en heeft een gunstige EPC-waarde van 104 kWh/m²/jaar. De gemeenschappelijke kosten bedragen slechts 45 euro per maand. Een ideaal appartement voor wie op zoek is naar ruimte, comfort en een praktische locatie.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Ruim 2 slpk. appartement met terras en carport
Ligging: Gunstig gelegen te Meerhout. Alle voorzieningen (winkels, scholen, openbaar vervoer,…) in de directe omgeving. Vlotte verbinding naar de omliggende gemeentes, tevens vlot bereikbaar via autostrade E313.
Indeling: Inkomhal, leefruimte, open keuken, berging, badkamer, apart toilet, 2 slaapkamers, terras en carport
Beschrijving: De inkomhal geeft uit op de ruime woonkamer, deze geniet van veel lichtinval. Via de schuifraam bereiken we het aangenaam terras. De open keuken is volledig geïnstalleerd en voorzien van alle comfort. Aansluitend aan de keuken bevindt zich een berging, voorzien van aansluiting voor wasmachine en droogkast. Verder beschikt het appartement over 2 slaapkamers, apart toilet en een badkamer. De badkamer is voorzien van een lavabo met opbergkasten en een bad met douchefunctie.
Tot slot beschikt het appartement nog over een carport.
Extra info:
- Beschikbaarheid: 01/04/2024- Bruikbare vloeroppervlakte: 89 m² cfr.EPC
- CV op gas
- EPC: 104 kWh/m²/jaar- Gemeenschappelijke kost: 45 euro/maand

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 795
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2008
Bewoonbare oppervlakte
89 m2
Referentie
WPDK36YLDIPD
Makelaar Code
136473
EPC Waarde
104 kWh/m2
EPC Label
B
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
In aanvraag
Dagvaarding uitgebracht
In aanvraag
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
In aanvraag
Verkavelingsvergunning
In aanvraag
Bestemming
In aanvraag
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
17 Mar 2024
€795 / Heylen Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com