Kaart

Dorpsstraat 43-bus-4

3670 Meeuwen-Gruitrode Appartement Verhuurd
1 slaapkamers
€850

Ontdek dit gezellig en goed onderhouden appartement dat te huur is in het kloppende hart van Oudsbergen. Het appartement verwelkomt je met een open en uitnodigende leefruimte, gekoppeld aan een volledig uitgeruste keuken. De ruime indeling brengt een gevoel van licht en luchtigheid. Een opmerkelijke eigenschap van dit appartement is de hobby- of bureauruimte, die makkelijk omgevormd kan worden naar een tweede slaapkamer. Daarnaast beschikt de woning over een badkamer, apart toilet en een ruim terras.

Dit appartement is centraal gelegen in de bruisende gemeente Oudsbergen, met tal van voorzieningen zoals winkels en restaurants binnen handbereik. Dankzij haar uitstekende ligging is er ook een goede verbinding met het openbaar vervoer.

Wil je dit pand graag ter plaatse bezoeken? Klik dan op de knop 'bezoek aanvragen' op onze website www.jansenrealestate.be en we contacteren je zo snel mogelijk. We staan ook klaar om je te ontzorgen bij de verkoop van je huidige woning. Voor een complete uitleg kan je ons bereiken op het nummer 011/39.90.50 of via info@jansenrealestate.be. We helpen je graag verder.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Dorpsstraat 43-bus-4 - 3670 Meeuwen-Gruitrode - Leuk verzorgd appartement te huur in het hart van Oudsbergen

Bij binnenkomst in de inkomhal wordt je begroet door een uitnodigende leefruimte die verbonden is met de open keuken, de ruime indeling zorgt voor een lichte en luchtige sfeer. De keuken is volledig uitgerust. Een extra troef van dit appartement is de aanwezigheid van een hobbyruimte/bureauruimte die gemakkelijk kan worden omgevormd tot een tweede slaapkamer. Verder is er nog een badkamer, apart toilet en een ruim terras aanwezig.

Dit appartement is gelegen in het bruisende centrum van Oudsbergen, met een scala aan voorzieningen binnen handbereik, waaronder winkels, restaurants,.. Bovendien biedt de gunstige ligging uitstekende verbinding met het openbaar vervoer.

Voor een bezoek ter plaatse, klik je op onze website www.jansenrealestate.be bij het pand op de knop 'bezoek aanvragen' en je wordt zo snel als mogelijk gecontacteerd.

Wij ontzorgen je ook voor de verkoop van je huidige woning! Voor de volledige uitleg 011/39.90.50 of info@jansenrealestate.be. We helpen je graag verder.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 850
Algemeen
Type
Appartement
Referentie
6HW0-XDUVLOW
Makelaar Code
5875410
EPC Waarde
31 kWh/m2
EPC Label
A
Prijs Geschiedenis
25 Feb 2024
€850 / Jansen Real Estate
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com