Home Te Huur Appartement 9090 Melle
Lindestraat 39-1
Kaart

Lindestraat 39-1

9090 Melle Appartement Te Huur
122 m² wonen
2 slaapkamers

Beschikbaar vanaf 1 april 2024 is een prachtige duplex in een karakteristiek gebouw dat bestaat uit twee appartementen. Deze instapklare woning, gelegen op de eerste en tweede verdieping, beschikt over een persoonlijke touch met een gastentoilet direct bij de ingang. De badkamer is uitgerust met een comfortabele douche voor een snelle frisse start van de dag.

De woonkamer is ruim en zonnig, waardoor het een perfecte plek is om te ontspannen na een lange dag. De keuken is apart en voorzien van een ruime berging, ideaal voor iedereen die extra opbergruimte nodig heeft.

De duplex telt ook twee slaapkamers op de tweede verdieping, naast een extra ruimte in de vorm van een zolder. Dit maakt het ideaal voor een klein gezin of professionals die een thuiskantoor nodig hebben.

Een ander pluspunt is de ruime garage aan de achterkant van het pand. Hoewel deze wordt gedeeld met de huurder van het gelijkvloerse appartement, biedt het meer dan voldoende ruimte voor het parkeren van voertuigen.

Kortom, dit instapklare appartement biedt comfortabele woonruimte met gebruiksgemak en ligt op een ideale locatie. Mis deze kans niet om uw perfecte huis te vinden!

* * *

Lindestraat 39-1 - 9090 Melle - Dit gebouw bestaat uit 2 appartementen. De duplex op eerste en tweede verdiep met ruime garage is beschikbaar vanaf 01/04/2024. Het appartement is instapklaar met inkom, gastentoilet, badkamer met douche, ruime zonnige living, afzonderlijke keuken met ruime berging. Op de tweede verdieping zijn er 2 slaapkamers en een zolder. De garage bevindt zich achteraan de woning en wordt gedeeld met de huurder van het gelijkvloers.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 900
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
122 m2
Referentie
K1HL17U9UB8M
Makelaar Code
appartement-eerste-verdieping
EPC Certificaat
20240205-0003126967-RES-1
Prijs Geschiedenis
15 Mar 2024
€900 / Immo Poppe
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com