Kaart

Hogerop 5

1785 Merchtem Appartement Verhuurd
135 m² wonen
3 slaapkamers
€1.250

Ontdek dit bijna-energieneutrale appartement (BEN20) in een kindvriendelijke en autoluwe wijk van Merchtem, Park Puur genaamd. Hoewel de wijk rust en groen uitstraalt, bevindt het appartement zich dicht bij het stadscentrum met alle nodige voorzieningen binnen handbereik.

Het lichte en ruime interieur van dit appartement is prachtig ingedeeld. Via de inkomhal stap je de leefruimte binnen, die naadloos overgaat in een volledig geïnstalleerde open keuken, compleet met aangrenzende berging. Niet een, niet twee, maar drie slaapkamers bieden voldoende ruimte voor het hele gezin. De badkamer is voorzien van een dubbele wastafel, inloopdouche, ligbad, toilet en aansluitingen voor wasmachine en droogkast. Er is zelfs een apart toilet voor extra gemak.

Natuurlijk licht stroomt vrijelijk door de grote ramen van het appartement, terwijl op afstand bedienbare zonwering in de woonkamer helpt om de temperatuur te regelen. Het hoekterras, georiënteerd op het zuidwesten, biedt een prachtig uitzicht op het park en is de perfecte plek om te ontspannen na een drukke dag.

Energie-efficiëntie is een belangrijk kenmerk van deze woning, die is uitgerust met de nieuwste technieken zoals een warmtepomp, vloerverwarming voor warm en koud, ventilatiesysteem en zonnepanelen. De afwerking is van zeer hoge kwaliteit, met een digitale conciërge (Bringme) in de inkomhal voor extra gemak.

Daarnaast is er een extra brede ondergrondse parkeerplaats (verplicht te huur voor 60€/maand), een optionele afgesloten garagebox (te huur voor een extra 80€/maand) en een gedeelde fietsenstalling.

In de buurt van het appartement liggen diverse speeltuinen waar kinderen zich kunnen uitleven, terwijl scholen, winkels, eetgelegenheden en sportfaciliteiten vlot bereikbaar zijn.

De gemeenschappelijke lasten bedragen 80€ per maand. Het EPC is momenteel in opmaak.

Voor meer informatie over dit appartement of voor een gratis schatting van uw eigendom, neem dan contact op met VMV-VASTGOED op het nummer 052/503.503 of via info@vmv-vastgoed.be!

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Hogerop 5 - 1785 Merchtem - In Merchtem bieden we dit bijna energieneutraal appartement (BEN20) aan, hetwelke zeer gunstig gelegen is in een autoluwe en kindvriendelijke wijk, 'Park Puur' genaamd, maar zich toch ook in de nabijheid van het centrum bevind. Dit prachtige appartement is ingedeeld als volgt: inkomhal, leef- en eetruimte met open keuken (volledig geïnstalleerd) en aangrenzende berging, 3 slaapkamers (13.5m²/8.5m²/8.5m²), badkamer (dubbele lavabo/inloopdouche/ligbad/toilet en aansluiting voor wasmachine en droogkast) en afzonderlijke toilet.Het appartement is voorzien van grote ramen waardoor er veel lichtinval is en in de living is er zonnewering voorzien (met afstandsbediening).
De leefruimte beschikt over een groot hoekterras (zuid-west georiënteerd) van waarop u een mooi zicht heeft op het park.Energiezuinig en voorzien van de nieuwste technnieken: warmtepomp, vloerverwarming warm & koud, ventilatiesysteem en zonnepanelen aanwezig. Zeer kwalitatieve afwerking. Digitale conciërge (Bringme) in de inkomhal.
Het appartement beschikt ook over een ondergrondse extra brede autostaanplaats (verplicht bij te huren aan 60€/mnd), een afgesloten garagebox (optioneel bij te huren aan 80€/mnd) en een gemeenschappelijke fietsenstelplaats.
In de buurt van het appartement is het mogelijk om met de kinderen te gaan wandelen en spelen op de voorziene speeltuigen, verder is er nabijheid van onderwijs/winkels/eetgelegenheden/sportfaciliteiten.
Gemeenschappelijke lasten 80€/maand.
EPC in afwerking.

Wenst u meer informatie over deze bouwgrond of een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Contacteer dan VMV-VASTGOED via 052/503.503 of via info@vmv-vastgoed.be!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 1.250
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2024
Bewoonbare oppervlakte
135 m2
Referentie
6LLNT1BVOF2C
Makelaar Code
1029
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Niet van toepassing
Dagvaarding uitgebracht
Niet van toepassing
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Niet van toepassing
Verkavelingsvergunning
Niet van toepassing
Bestemming
Nog niet aangevraagd
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
06 Mar 2024
€1.250 / VMV Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com