Kaart

Mandsteenweg 41-2

1785 Merchtem Appartement Verhuurd
902 m² wonen
2 slaapkamers
€800

Ontdek het comfort van modern wonen in dit gezellige appartement, gelegen in het bruisende centrum van Merchtem. Deze woning heeft alles wat je hartje begeert, van een fraai vernieuwde keuken tot ruime, lichte leefruimtes. Extra opbergruimte is voorzien in de handige bergruimte die bij de keuken hoort. Daarnaast kun je heerlijk ontspannen op de ruime veranda, genietend van de frisse buitenlucht. Naast twee comfortabele slaapkamers, beschikt het appartement ook over een badkamer waarvan je kunt genieten dankzij een ontspannend ligbad. Heb je een auto? Er is mogelijkheid tot het huren van een veilige garagebox voor slechts €65 extra.

Het appartement ligt midden in het hart van Merchtem, waardoor winkels, restaurants en openbaar vervoer zich allemaal op loopafstand bevinden. Mis de kans niet om te genieten van het gemak en de strategische ligging van dit appartement. Maak er snel jouw nieuwe thuis van! Wil je de woning met eigen ogen bekijken? Vul je gegevens in op onze website via arthur.mijnhuurprofiel.be en dien je aanvraag in voor een bezichtiging ter plaatse.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Mandsteenweg 41-2 - 1785 Merchtem - Op zoek naar een gezellig appartement in het bruisende centrum van Merchtem? Dit appartement heeft alles wat je zoekt! Met een vernieuwde keuken inclusief een handige kleine berging, een lichte en ruime open leefruimte, een ruime veranda om van de buitenlucht te genieten, twee comfortabele slaapkamers en een badkamer met een ontspannend ligbad, biedt dit appartement alle gemakken van modern wonen. Daarnaast is er ook de mogelijkheid voor een garagebox (+ €65,-) voor het veilig opbergen van je auto. Gelegen in het hart van Merchtem, bevinden winkels, restaurants en openbaar vervoer zich op loopafstand. Mis deze kans niet om te genieten van het comfort en de centrale ligging van dit appartement. Maak het snel jouw nieuwe thuis! Wenst u een bezoek ter plaatse? Gelieve uw aanvraag te doen via onze website en uw gegevens te vervolledigen: arthur.mijnhuurprofiel.be

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 800
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
1993
Bewoonbare oppervlakte
902 m2
Referentie
OZYKZY5L-OT3
Makelaar Code
5913208
EPC Waarde
240 kWh/m2
EPC Label
C
EPC Certificaat
2960655
Prijs Geschiedenis
16 Mar 2024
€800 / Arthur Segers
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com