Home Te Huur Appartement 8760 Meulebeke
Karel Van Manderstraat 5-5
Kaart

Karel Van Manderstraat 5-5

8760 Meulebeke Appartement Te Huur
116 m² perceel

Dit lichtrijke en instapklare appartement bevindt zich op een steenworp afstand van de Markt, ideaal gelegen voor diegenen die houden van de sfeer en levendigheid van de stad. Gesitueerd op de derde verdieping, biedt het appartement een weids uitzicht, waardoor een gevoel van ruimte en vrijheid gecreëerd wordt.

Bij binnenkomst word je verwelkomd in de inkomhal met vestiaire. Dit leidt je naar de gezellige woonkamer van 32 vierkante meter, uitgerust met een efficiënte dag-en-nachttarief verwarmingssysteem. De goed uitgeruste keuken presenteert een comfortabele eetruimte van 18 vierkante meter, naast een praktische was- en bergruimte. Op hetzelfde niveau vind je een gastentoilet en een volledig ingerichte badkamer, inclusief een bad, een douche, dubbele wastafels en opbergruimte. Twee slaapkamers - één groot en één kleiner - maken het woongedeelte compleet.

Bovenop dit alles beschikt het appartement over een grote zolder met velux ramen, wat een extra dosis licht en ruimte biedt. Beneden is er een grote kelderberging, alsook een gemeenschappelijke fietsenberging.

Het waterverbruik wordt maandelijks verrekend via de syndicus voor een bedrag van €20. De huurprijs bedraagt €550 per maand, met en bijkomende kost van €30 per maand voor gemeenschappelijke kosten.

Dit lichtrijke appartement kan van jou zijn vanaf 1 juni 2024. Mis deze kans niet en verplaats vandaag nog naar het bruisende stadscentrum.

* * *

Karel Van Manderstraat 5-5 - 8760 Meulebeke - Op wandelafstand van de Markt, een lichtrijk, instapklaar appartement op het 3de verdiep met een grote kelderberging en een gemeenschappelijke fietsenberging.

Indeling: inkomhal - vestiaire - gezellige living (32m² met accumulatoren dag en nacht tarief) - een goed ingerichte keuken met eetruimte (18m²) - aansluitend een was- en bergruimte - gastentoilet - goed ingerichte badkamer (bad, douche, dubbele lavabo en kastje) - 2 slaapkamers (1 grote en 1 kleinere) - grote zolder met veluxen.

Nuttige informatie:
- Water wordt verrekend via syndic (maandelijks voorschot € 20);
- Zeer lichtrijk appartement;
- Ver zicht vanuit appartement.

€ 550/maand + € 30/maand gemeenschappelijke kosten.

Vrij vanaf 01/06/2024.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 550
Algemeen
Type
Appartement
Grond oppervlakte
116 m2
Referentie
9I0P2V7BKMCP
EPC Waarde
257 kWh/m2
EPC Label
C
EPC Certificaat
3188335
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Niet ingegeven
Dagvaarding uitgebracht
Niet ingegeven
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Niet ingegeven
Verkavelingsvergunning
Niet ingegeven
Bestemming
Niet ingegeven
Overstromingsgebied
Niet overstromingsgevoelig
Prijs Geschiedenis
26 Mar 2024
€550 / Vastgoed Ann Nemegheer
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com