Kaart

Zeedijk 359

8434 Middelkerke Appartement Te Huur
73 m² wonen
2 slaapkamers

Beleef het wonen aan zee vanuit dit ongemeubelde appartement in residentie La Playa, te huur op jaarbasis vanaf 1 februari 2024. Dit fijne verblijf beschikt over twee ruime slaapkamers, waarvan één toegang biedt tot een gezellig achterliggend terrasje. De woonkamer pronkt met een adembenemend frontaal zeezicht dat nooit verveelt.

De volledig vernieuwde keuken is uitgerust met moderne apparaten zoals een koelkast met vriesvak, een keramische kookplaat en een combinatie van oven-microgolf. Ook de badkamer is voorzien van alle comfort, inclusief een ligbad met douchewand en een stijlvolle wastafel ingebouwd in een meubelstuk.

Daarnaast heeft het appartement een apart toilet en biedt de private kelderberging extra opslagruimte. Met de ligging vlakbij het commerciële centrum bevindt u zich binnen handbereik van allerlei faciliteiten. Om uw verblijf nog aangenamer te maken, is er ook een voorschot van 75 euro op de algemene onkosten inbegrepen in de huurprijs. Ontdek de charme van wonen aan de kust in dit prachtige appartement in Res. La Playa.

* * *

Zeedijk 359 - 8434 Middelkerke - Res. LA PLAYA: ongemeubeld appartement met twee slaapkamers te huur op jaarbasis. Het appartement bestaat uit een woonkamer met heel mooi frontaal zeezicht, volledige vernieuwde keuken (frigo met vriesvak, keramische kookplaat, combinatie oven-microgolf), badkamer met ligbad en douchewand, enkele wastafel in meubel, apart toilet, twee ruime slaapkamers waarvan 1 uitgeeft op het achterliggend terrasje. Private kelderberging inbegrepen. Prima ligging, vlakbij het commerciële centrum. *75€ voorschot op de algemene onkosten.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 800
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
73 m2
Referentie
9FE-VKE1PHYV
Makelaar Code
2641
EPC Waarde
131 kWh/m2
EPC Label
B
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
19 Apr 2024
€800 / Agence Dumo
13 Jan 2024
€875 / Agence Dumo
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com