Home Verhuurd Appartement 4550 Nandrin
Route du Condroz 106-1
Kaart

Route du Condroz 106-1

4550 Nandrin Appartement Verhuurd
€990

Ontdek dit prachtige appartement op de eerste verdieping, met alle gemakken binnen handbereik. De woning zal u verleiden door zijn comfort, helderheid en royale oppervlaktes. De keuken is volledig uitgerust in Amerikaanse stijl, klaar om u te inspireren tot culinaire creaties. De woonkamer en eetkamer vloeien naadloos in elkaar over, ideaal voor gezellige momenten met familie en vrienden. Er zijn twee comfortabele slaapkamers, elk een stil toevluchtsoord na een drukke dag. Daarnaast vindt u een apart toilet, een vestiaire, een badkamer en een wasruimte. Betreed de buitenruimte en geniet van twee grote terrassen, waarvan er één overdekt is en uitzicht biedt op het idyllische landschap. Bovendien is er een parkeerplaats voor uw voertuig.

Het appartement heeft een bi-uurlijkse elektriciteitssysteem, dubbele beglazing in PVC-kozijnen en een efficiënt gasverwarmingssysteem. De huurprijs is €990, plus €60 voor het onderhoud van de gemeenschappelijke ruimtes en een provisie van €75 voor privé-elektriciteit. Het appartement is direct beschikbaar. Er wordt gevraagd om twee maanden huur als waarborg. Neem een kijkje op www.immo-bertrand voor meer informatie.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Route du Condroz 106-1 - 4550 Nandrin - Magnifique appartement situé au 1er étage proche de toutes commodités composé de: cuisine américaine hyper-équipée, salon, salle à manger, toilette indépendante, vestiaire, 2 chambres, salle de bains, buanderie, 2 grandes terrasses dont une couverte avec vue sur les campagnes, 1 emplacement de parking. Électricité bi-horaire, châssis en PVC double vitrage, chauffage au gaz. Cet appartement vous séduira par son confort, sa luminosité et ses volumes. Loyer 990 euros + 60 euros pour l'entretien des communs et une provision de 75 euros pour l'électricité privative. Libre directement. 2 mois de caution. www.immo-bertrand.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 990
Algemeen
Type
Appartement
Referentie
8YU7TXJG7U69
Makelaar Code
4570
EPC Waarde
65 kWh/m2
EPC Label
A
Prijs Geschiedenis
12 Mar 2024
€990 / Immobilière Bertrand
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com