Kaart

Drapstraat 22-101

9810 Nazareth Appartement Verhuurd
81 m² wonen
2 slaapkamers
€900

Gelegen in het hart van Nazareth, nodigt dit prachtige, energiezuinige tweeslaapkamerappartement u uit om uw nieuwe thuis te ontdekken. Met zijn gloednieuwe afwerkingen - inclusief verse verf, verlichting en gordijnrails die momenteel worden geïnstalleerd - hoeft u alleen maar uw koffers te pakken en plannen te maken voor uw intrek.

Het appartement straalt warmte en gezelligheid uit door de houten wanden en plafonds, gecombineerd met heldere parketvloeren. Een open leefruimte completeert met een volledig ingerichte keuken en biedt toegang tot een gezellig, op het zuiden gericht terras. Twee slaapkamers en een badkamer met inloopdouche vormen de rest van het appartement, naast een apart toilet en een berging.

Energie-efficiëntie is hier een topprioriteit, met vloer- en wandverwarming aangedreven door een warmtepomp, zonnepanelen en zonnecollectoren. Het resultaat is een bijna energieneutraal appartement dat u zeker zal helpen besparen op uw energierekeningen. Oververhitting in de zomer wordt voorkomen door zonneschermen.

Ondanks de centrale ligging biedt het appartement een rustige woonervaring, omringd door groen en op loopafstand van lokale winkels, waaronder een bakker, slager, groentewinkel en supermarkt, evenals scholen. Bovendien bevindt het zich dicht bij belangrijke verkeerswegen zoals de N60 en E17.

De huurprijs is inclusief een bovengrondse parkeerplaats. De huur bedraagt €900 per maand, met een huurwaarborg van 3 maanden huur en een maandelijkse provisie van €75 voor gemeenschappelijke kosten. Het appartement is onmiddellijk beschikbaar.

Bezoeken kunnen gemakkelijk worden gepland via onze website www.stellarimmo.be/te-huur door het pand te selecteren en op de 'Een bezoek aanvragen' knop te klikken onder de foto van de makelaar. Voor meer informatie, neem gerust contact op met martine@stellarimmo.be.

* * *

Drapstraat 22-101 - 9810 Nazareth - Dit prachtige energiezuinge 2 slaapkamer appartement bevindt zich in het centrum van Nazareth. Nagelnieuw, volledig geverfd, verlichting en gordijnrails worden op dit moment geïnstalleerd... u hoeft enkel nog uw koffers te pakken en u kan hier intrekken.

Bij het betreden van dit appartement overvalt je een gevoel van warme gezelligheid dankzij de houten wanden en plafonds en de heldere parketvloeren. De leefruimte met open en geïnstalleerde keuken heeft een gezellig Zuidgericht terras. Dankzij de vloerverwarming kan je hier optimaal profiteren van iedere ruimte. Er zijn 2 slaapkamers en een badkamer voorzien van een inloopdouche. Verder is er een apart toilet en een berging.

De vloer- en wand verwarming wordt aangestuurd door een warmtepomp in combinatie met zonnepanelen en zonnecollectoren. Je zit hier dan ook in een Bijna Energieneutraal appartement en dat zal je merken in je energiefactuur. Zonnescreens vermijden oververhitting in de zomer.

Dankzij de centrale ligging, woon je hier toch rustig, omgeven door groen en op wandelafstand van bakker, slager, groentewinkel, supermarkt en scholen en nabij invalswegen zoals N60 en E17.

Er zit een bovengrondse staanplaats inbegrepen in de huurprijs.

Domicilie verplicht
Huurprijs : 900 Euro per maand
Huurwaarborg : 3 maanden huur
Gemeenschappelijke lasten : 75 Euro provisie per maand
Beschikbaar : onmiddellijk
Bezoeken enkel na afspraak.

Een bezoek plannen? Dit kan enkel via onze website www.stellarimmo.be/te-huur. Ga naar het pand en klik op de Een bezoek aanvragen knop onder de foto van de makelaar.

Verdere info via martine@stellarimmo.be

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 900
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2022
Bewoonbare oppervlakte
81 m2
Referentie
SG8PZMTF3D2I
EPC Waarde
25 kWh/m2
EPC Label
A
Prijs Geschiedenis
26 Feb 2024
€900 / Stellar Immo
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com