Home Verhuurd Appartement 9850 Nevele
Langemunt 1-bus-301
Kaart

Langemunt 1-bus-301

9850 Nevele Appartement Verhuurd
101 m² wonen
2 slaapkamers
€950

In het hart van Nevele ligt dit ruime, luxueuze dakappartement met twee tot drie slaapkamers. De locatie biedt een vlotte verbinding naar de E40 en andere belangrijke wegen. Voorzieningen zoals winkels, restaurants en scholen liggen op een steenworp afstand.

Het appartement omvat een royale entreehal met apart toilet die de weg baant naar een lichtovergoten leefruimte, uitgerust met zonnescreens voor extra comfort. De volledig ingerichte keuken maakt dagelijkse taken aangenaam, met daarnaast een handige bergruimte. Een extra kamer kan als wasruimte of kantoor ingericht worden. Het appartement bevat ook twee slaapkamers, beide voorzien van ingebouwde kasten voor ruime opslagmogelijkheden, en een badkamer met douche en lavabomeubel.

Het hoogtepunt van dit appartement is ongetwijfeld het zuidwest georiënteerde terras dat een adembenemend uitzicht op de vaart biedt. Bij dit appartement horen ook twee parkeerplaatsen (waarvan één overdekt), een kelderberging en een fietsenstalling.

Het appartement is beschikbaar vanaf 15 juni 2024. Bovenop de huurprijs komen er €80 forfaitaire kosten bij. Het appartement is uitgerust met vloerverwarming en een aircosysteem in de woon- en slaapkamer voor uw comfort. Alle vertrekken zijn voorzien van verlichtingsarmaturen. U heeft ook de mogelijkheid om de op maat gemaakte gordijnen in de woonkamer en slaapkamer over te nemen.

Met rust, comfort en toegankelijkheid die hand in hand gaan, is dit het ideale appartement voor de bewuste huurder. Bekijk zeker ook de beschikbare VR-tour voor een virtuele rondleiding door het pand. Als u interesse heeft om het pand te bezoeken, vraag dan uw bezoek aan via MijnHuurprofiel!

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Langemunt 1-bus-301 - 9850 Nevele - LIGGING:
Ruim, luxueus dakappartement met 2/3 slaapkamers centraal gelegen te Nevele. U heeft een vlotte verbinding via de E40 en andere invalswegen. Handelszaken, horeca en scholen zijn nabij.

INDELING:

Dit appartement bestaat uit een inkomhal van met afzonderlijk toilet, lichtrijke leefruimte met zonnescreens, volledig ingerichte keuken, berging, kamer geschikt voor wasruimte of bureau, 2 slaapkamers en een badkamer met douche en lavabomeubel. De kamers zijn voorzien van ingemaakte kasten wat zorgt voor voldoende opbergruimte. Kers op de taart is het zuid-west gerichte terras dat een prachtig zicht biedt op de vaart. 2 autostaanplaatsen (waarvan 1 overdekt), een kelderberging en fietsenstalling zijn inbegrepen.

EXTRA INFO:
Het appartement is beschikbaar vanaf 15/06/2024.
Naast de huurprijs worden er nog € 80,00 forfaitaire kosten aangerekend. Het appartement wordt verwarmd door middel van vloerverwarming en gekoeld door het aircosysteem in de woon- en slaapkamer. Alle ruimtes zijn voorzien van verlichtingsarmaturen.
Kortom, het ideale appartement voor zie op zoek is naar een mix van rust, comfort en toegankelijkheid!

Mogelijkheid tot het overnemen van de (op maat gemaakte) gordijnen in de leefruimte en de slaapkamer.

BEZOEKAANVRAAG:
Bekijk ook zeker eens de VR-tour die voorhanden is. Zeker de moeite waard!Interesse om het pand te bezoeken? Vraag dan zeker je bezoek aan via MijnHuurprofiel!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 950
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2017
Bewoonbare oppervlakte
101 m2
Referentie
FFTYODL1NDM7
Makelaar Code
186546
Prijs Geschiedenis
14 Mar 2024
€950 / Dewaele
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com