Kaart

Veurnestraat 6

8620 Nieuwpoort Appartement Verhuurd
65 m² wonen
2 slaapkamers
€950

Op zoek naar een licht en instapklaar appartement in Nieuwpoort, direct gelegen in het centrum met winkels en horeca binnen handbereik? Dan is dit twee slaapkamerappartement in Residentie Emma aan de Veurnestraat 6 een prachtige kans. Het appartement bevindt zich op de eerste verdieping en biedt bovendien een prachtig uitzicht op zee.

Het appartement is beschikbaar vanaf 1 april 2024 en wordt gemeubileerd verhuurd. De algemene kosten bedragen slechts €10 per maand. Bij het betreden van het appartement word je verwelkomd door de inkomhal die leidt naar een lichtrijke leefruimte. De open keuken is volledig uitgerust met een marmeren werkblad, gasvuur, vaatwasser, combi-oven en een SMEG koelkast met vriesvak. Beide slaapkamers, respectievelijk 9m2 en 10m2, beschikken over ingebouwde kasten. Daarnaast is er nog een moderne badkamer met inloopdouche, spiegelkast, lavabo en handdoekradiator, evenals een handige berging.

De charme van dit hoekappartement wordt verhoogd door de centrale verwarming op gas en het prachtige zeezicht. De locatie is ongetwijfeld een van de grootste troeven dankzij de zeer centrale ligging.

Ben je geïnteresseerd? Bezoek dan onze website www.dewaele.com, zoek naar het pand dat je wenst te huren in Nieuwpoort en klik op de rode knop "vraag je bezoek aan" om kort een profiel in te vullen. Hierna zullen wij contact met je opnemen voor een bezoek. Telefonisch kunnen er geen afspraken gemaakt worden.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Veurnestraat 6 - 8620 Nieuwpoort - Appartement met twee slaapkamers gelegen op de eerste verdieping van de Residentie Emma te Nieuwpoort, Veurnestraat 6. Dit instapklaar hoekappartement ligt pal in het centrum vlakbij de winkels en horeca en beschikt tevens over een mooi zeezicht.

Vrij vanaf 01/04/2024
Het appartement wordt gemeubeld verhuurd.
Algemene kosten: 10 euro per maand provisie

Indeling:
- inkomhal
- lichtrijke leefruimte
- ingerichte open keuken met marmeren werkblad, gasvuur, vaatwas, combi-oven en koelkast met diepvries (van het merk SMEG)
- slaapkamer 1 (9m2) met ingemaakte kast
- slaapkamer 2 (10m2) met ingemaakte kast
- badkamer met inloopdouche, spiegelkast, lavabo en handdoekradiator
- berging

Troeven:
- lichtrijk hoekappartement
- CV op gas
- zeezicht
- zeer centrale ligging

Ben je geïnteresseerd in dit pand te huur in Nieuwpoort? Ga naar de website www.dewaele.com, klik op het pand dat je wenst te huren. Via de rode knop "vraag je bezoek aan" vragen we u kort een profiel in te vullen. Daarna nemen we contact op voor een bezoek. Telefonisch kunnen er geen afspraken gemaakt worden.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 950
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
1963
Bewoonbare oppervlakte
65 m2
Referentie
K0CX-WEESCT6
Makelaar Code
187583
Prijs Geschiedenis
14 Mar 2024
€950 / Dewaele
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com