Home Te Huur Appartement 8620 Nieuwpoort
Vlaanderenstraat 14
Kaart

Vlaanderenstraat 14

8620 Nieuwpoort Appartement Te Huur
97 m² wonen
2 slaapkamers

Bij binnenkomst in dit vastgoed word je verwelkomd door een ruime inkomhal, uitgerust met een grote vestiairekast. Deze leidt naar de brede leefruimte die baadt in natuurlijk licht en wordt opgewarmd door een elegante elektrische kachel. In het verlengde van de leefruimte bevindt zich een open, volledig ingerichte keuken voorzien van een vaatwasser, koelkast en vriezer.

Het hoogtepunt is echter het grote zuid-west gerichte terras dat een adembenemend uitzicht op zee en het omliggende natuurreservaat biedt. Er zijn ook twee ruime slaapkamers beschikbaar met voldoende kastruimte voor al je spullen. De badkamer straalt luxe uit met een dubbele wastafel en een stijlvolle inloopdouche.

Daarnaast omvat dit vastgoed een bijbehorende parkeerplaats, wat je veel gemak zal bieden. De syndicus vragen een maandelijks voorschot van 75 euro voor de kosten van beheer en onderhoud van het gebouw.

Hier geniet je van rust en comfort, terwijl je toch dichtbij de bruisende stad bent. Een perfecte combinatie voor wie houdt van het stadsleven, maar tegelijk ook wil genieten van de rustgevende nabijheid van de natuur.

* * *

Vlaanderenstraat 14 - 8620 Nieuwpoort - Inkomhal met grote vestiairekast; Brede leefruimte met veel lichtinval en mooie elektrische kachel; Open ingerichte keuken met vaatwas, koelkast én diepvries; Groot zuid-west gericht terras met zicht op zee en op het natuurreservaat; Twee ruime slaapkamers met voldoende kastruimte; Badkamer met dubbele lavabo en mooie inloopdouche; Staanplaats inbegrepen; Maandelijks voorschot 75 EUR syndicuskosten;

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 975
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
97 m2
Referentie
PABT6NOGYSIR
Makelaar Code
3695662
EPC Waarde
237 kWh/m2
EPC Label
C
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
Niet overstromingsgevoelig
Prijs Geschiedenis
25 Mar 2024
€975 / Caenen
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com