Home Verhuurd Appartement 9400 Ninove
Despauteerstraat 1
Kaart

Despauteerstraat 1

9400 Ninove Appartement Verhuurd
1 slaapkamers
Prijs op aanvraag

Op zoek naar een stijlvol appartement in het hartje van Ninove? Ontdek dit charmante één-slaapkamer appartement, perfect gelegen in het centrum met alle faciliteiten op een steenworp afstand. Dit vernieuwde appartement is vlot bereikbaar op de eerste verdieping via de trap.

Bij het binnenkomen word je verwelkomd door een inkomhal die je leidt naar een ruime, lichtrijke woonruimte. Met z'n hoge plafonds en 28 m² aan ruimte, is het de perfecte plek om te ontspannen en te entertainen. De woning beschikt over een open keuken, modern en klaar om je culinaire vaardigheden naar een hoger niveau te tillen.

De slaapkamer, met zijn 12 m², is ruim genoeg voor al je behoeften en garandeert een goede nachtrust. De badkamer is uitgerust met een wastafel en ligbad - ideaal om na een lange dag te ontspannen. Daarnaast is er ook een apart toilet en wasruimte aanwezig, wat bijdraagt aan het comfort en gemak van dit appartement.

Dus, als je op zoek bent naar een appartement dat modern comfort combineert met een uitermate gunstige locatie, dan is dit één-slaapkamer appartement in Ninove de perfecte keuze voor jou.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Despauteerstraat 1 - 9400 Ninove - Stijlvol één-slaapkamer appartement in centrum Ninove

Dit vernieuwde appartement heeft een uitstekende ligging in het centrum met alle faciliteiten op wandelafstand. Het appartement is gelegen op de eerste verdieping te betreden via de trap.

Het appartement bestaat uit een inkomhal, ruime lichtrijke leefruimte (28 m²) met hoge plafonds, open keuken, ruime slaapkamer (12 m²), badkamer met wastafel en ligbad, afzonderlijk toilet en wasruimte.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Appartement
Referentie
YW791FF9D6U-
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com